VonShef grelnik vode Cream & Wood 1,7L

VonShef grelnik vode Cream & Wood 1,7L

VONGA-2000173
2000173
5056115734427
VONSHEF

Anita Brelih
12 mesecev

MPC: MPC: 36,80 €

MPC z DDV: Z ddv: 44,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonShef grelnik vode Cream & Wood 1,7L: Kombinacija starinskega in modernega dizajna. Samodejni izklop in LED stikalo za vklop. Enostavno čiščenje s snemljivim pokrovom in odstranljivim vodnim filtrom. Shranjevanje kablov za urejeno kuhinjsko površino.

Opis izdelka

Kombinacija starinskega in modernega dizajna.

Modro LED stikalo za vklop vas opozori, kdaj vre, za udobje pa se kotliček samodejno izklopi, ko končate.

S snemljivim pokrovom in odstranljivim vodnim filtrom je grelnik vode enostaven za čiščenje, poleg tega pa ima tudi prostor za shranjevanje kablov pod podstavkom, ki pomaga ohranjati vašo kuhinjsko površino čisto in urejeno.

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF
Moč v W2200W
Prostornina v L1.7L

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,50 kg
Višina 25 cm
Širina 15,50 cm
Globina 21 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.