Mnenja naših strank

S podjetjem sodelujemo že vrsto let in smo izredno zadovoljni z njihovim profesionalnim pristopom kot tudi razpoložljivostjo.
Borut Švegelj
Big Bang d.o.o.
Big Bang d.o.o.
Sodelovanje z ELKO Slovenia nam poleg visoke podpore za končne stranke prinaša tudi dobro sodelovanje s principali. Ekipa je poleg dobrih poslovnih odnosov tudi zelo prilagodljiva glede na želje in potrebe njihovih strank.
Aleš Leban
Mimovrste d.o.o.
Mimovrste d.o.o.
S ELKO Slovenia surađujemo nekoliko godina, vrlo smo zadovoljni potporom koju dobivamo s njihove strane te kvalitenim proizvodima koje nudimo svojim kupcima.
Tamara Lopatić
Links d.o.o.
Links d.o.o.
U Elkotex-u smo pronašli rijetkost; poslovnog partnera koji razumije naše potrebe, koji nas prati na svakome koraku i podržava u svim segmentima poslovanja. Niti jedan upit nije ostao otvoren, niti jedno pitanje nejasno ili neodgovoreno. Od ponude do narudžbe i isporuke, servisa i podrške – sve funkcionira glatko, brzo, koncizno i precizno – čak i kada službeno radno vrijeme završi. Zadovoljstvo je poslovati s Vama!
Ante Bakić
Lost d.o.o.
Lostd.o.o.
Elko ni samo še en dobavitelj več v našem portfelju, ampak pomemben dolgoročni partner, ki zna prisluhniti in se prilagoditi naši prodajni strategiji. Odličen in aktualen nabor izdelkov, individualen pristop in sodelovanje na različnih ravneh prodaje.
Ivan Stančin
Gambit Trade d.o.o.
Gambit Trade d.o.o.
ELKO Slovenia so hitri in fleksibilni ter ponujajo vrhunske izdelke. Z njimi sodelujemo že veliko let.
Marko Mlakar
Mlacom d.o.o.
Mlacom d.o.o.
Sodelovati z ELKO Slovenia je resnično dobro, saj so zelo odzivni in fleksibilni glede na potrebe trga in nudijo izjemno dobro podporo.
Peter Žorž
F.U.N.T.E.C.H. d.o.o.
F.U.N.T.E.C.H. d.o.o.
Z odzivnostjo in pravim znanjem zagotavljajo strokovnost ter velik občutek varnosti, hkrati pa nudijo izredno podporo našim trgovinam in končnim strankam.
Boštjan Zupančič
Harvey Norman Trading d.o.o.
Harvey Norman Trading d.o.o.
Odlična prodaja in tehnična podpora, raznolik asortiman izdelkov ter odziven servis so nas pripeljali na pot uspešnega sodelovanja, ki ga vsako leto krepimo.
Miha Maček
Shoppster d.o.o.
Shoppster d.o.o.
Sodelovanje z Elkotexom in njihovimi product managerji nam je v zadovoljstvo že leta. Fleksibilnost, odzivnost in odnos njihove ekipe, ter kvaliteta, cena in nabor produktov nam pomagajo pri ohranjanju dobrega partnerskega odnosa, predvsem pa pri izpolnjevanju pričakovanj naših strank.
Jan Küzma
Tehit d.o.o.
Tehit d.o.o.
Z Elko Slovenia sodelujemo šele par let, ampak moram priznati, da je fleksibilnost in znanje prodajnega osebja na pr(a)vem mestu, kar se pa dostave blaga tiče, pa same pohvale, ker imamo blago dostavljeno naslednji delovni dan ali v podjetje ali pa direktno k stranki.
Primož Černelč
PRIMO TELEFONIJA d.o.o.
PRIMO TELEFONIJA d.o.o.