VonShef 500 ml izolirani vrč za omako
1175
-27%
 VonShef  500 ml izolirani vrč za omako

VonShef 500 ml izolirani vrč za omako

VONGA-1507151
1507151
5060147559019
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 13,03 €

MPC z DDV: Z ddv: 15,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonShef 500 ml izolirani vrč za omako ohranja vašo omako vročo dlje časa. Narejen iz nerjavečega jekla, prinaša praktičnost s svojim pokrovom na tečajih in širokim izlivom. Kapaciteta 500 ml. Idealen za serviranje omake, smetane ali soka.

Opis izdelka

500 ml vrč za omako iz nerjavečega jekla

Postrezite omako v slogu s tem dvojno izoliranim omako na hladen dotik.

Noben tradicionalni nedeljski obrok ne bi bil enak brez vrča vroče omake. Težava je v tem, da ko se vsi usedejo in je pečenka izrezana, se omaka verjetno že ohladi.

Ta vrč za omako iz nerjavečega jekla VonShef rešuje ta problem naenkrat. Ima dvojno izolirano steno in pokrov na tečajih, ki ohranjata vsebino bolj vročo dlje, tako da lahko še vedno prelijete okusno omako, ko se lotite drugega obroka.

Kapaciteta 500 ml
Iz nerjavečega jekla, galvaniziran pokrov in ročaj.
Omačni vrč z dvojnimi stenami ohranja vsebino vroče dlje časa.
Praktični pokrov na tečajih za uporabo z eno roko.
Vrč ima širok izliv, tako da lahko gostejše tekočine gladko izlivajo, in močan ukrivljen ročaj za enostaven oprijem.

To je lep servirni vrč, ki bi krasil vsako mizo.

Prav tako vam ga ni treba shraniti za omako, ta vsestranski izolirani vrč je idealen za omake, omako, kremo, smetano, mleko in sok – vse, kar bi radi ohranili toplo ali hladno med obrokom.

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,45 kg
Višina 22 cm
Širina 12 cm
Globina 15 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.