VonSfef vedro za led iz nerjavečega jekla s kleščami
1174
VonSfef vedro za led iz nerjavečega jekla s kleščami

VonSfef vedro za led iz nerjavečega jekla s kleščami

VONGA-1000151
1000151
5060351496919
VONSHEF

Anita Brelih
24 months

MPC: MPC: €24.51

MPC z DDV: Z ddv: €29.90

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonShef vedro za led je nepogrešljiv pripomoček za vsako zabavo. S svojo veliko 2-litrsko prostornino in dvostensko jekleno konstrukcijo iz nerjavečega jekla, bo ohranil led resnično ohlajen. Satinirana dodelava zunanjosti in komplet klešč pa zagotavljata enostavno uporabo

Product description

Led je bistvena sestavina vseh koktajlov, od skromnega gina s tonikom do najbolj zapletenih koktajlov. Ne glede na to, ali si sami izdelate kocke ali raje kupite vrečko, bo to vedro za led iz VonShefa pomagalo, da bo vsaka zabava uspešna.

Ima satinirano dodelano jekleno zunanjost in veliko 2-litrsko prostornino.

Dvostenska jeklena konstrukcija iz 202-razrednega jekla zagotavlja, da led ostane dobro in resnično ohlajen, pokrov pa zagotavlja dodatno izolacijo, ko vedro ni v uporabi. Komplet klešč omogoča enostavno rokovanje z ledom in vam prihrani uporabo kuhinjske žlice.

Dimenzije: D15 x V16 cm
Prostornina: 2 l

Technical Information

ManufacturerVONSHEF

Logistical Information

Weight 1,39 kg
Height 0,16 cm
Width 0,15 cm
Depth 0,20 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.