VonHaus premium komplet za pritrditev preprog

VonHaus premium komplet za pritrditev preprog

VONDV-3500247
3500247
5056115794216
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 45,82 €

MPC z DDV: Z ddv: 55,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Izboljšajte delovno izkušnjo s premium kompletom za pritrditev preprog. Vključuje rezalnik za preproge, nosilec za preproge z oblazinjeno blazinico za kolena in kromirano oporo za popravilo spodnjih letv in robnikov. Lahka, vzdržljiva in udobna za uporabo.

Opis izdelka

Izkusite profesionalno kakovostno opremo za preproge z našim 3-delnim kompletom za pritrditev preprog, ki ponuja vzdržljiva in lahka orodja.

Priložen je univerzalni rezalnik za preproge za gladko rezanje vseh vrst preprog.

Nosilec za preproge z oblazinjeno blazinico za kolena nudi udobje in zanesljivost med glajenjem preproge.

Ta komplet vključuje kromirano 75 mm oporo za preproge, da brez poškodb brezhibno popravite spodnje letve in robnike prostora.

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,00 kg
Višina 0,45 cm
Širina 0,13 cm
Globina 0,12 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.