VonHaus sestavljive teleskopske škarje
1174
VonHaus sestavljive teleskopske škarje

VonHaus sestavljive teleskopske škarje

VONDV-3500236
3500236
5056115790218
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 24,51 €

MPC z DDV: Z ddv: 29,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus sestavljive teleskopske škarje za živo mejo so odporne, vsestranske in enostavne za uporabo. Njihova nastavljiva višina omogoča udobno obrezovanje, medtem ko lahka zasnova omogoča preprosto uporabo za vsakogar. S premerom rezanja 250 mm boste lahko hitro in učinkovito obrezali vaš vrt.

Opis izdelka

Sestavljene teleskopske škarje za živo mejo

Če želite svoj vrt vzdrževati ali dati popoln zaključek, so bile sestavljene teleskopske škarje za živo mejo narejene za vas.

Odporne teleskopske škarje, izdelane z visokokakovostnimi rezili, so zanesljive in vsestranske z nastavljivo višino od 64 cm do 110 cm.

Lahka zasnova pomeni, da lahko škarje za obrezovanje uporablja skoraj vsak, njihova trdna zasnova pa ne bo skrbela za poškodbe med skladiščenjem.

Težko se je vrniti na običajne škarje, potem ko ste izkusili funkcijo sestavljenega rezanja škarij, kar ima za posledico manj utrujajočo in močnejšo izkušnjo rezanja.

Z velikim premerom rezanja 250 mm lahko škarje delujejo na veliki rezalni površini, kar pomeni učinkovitejše obrezovanje in več časa, da cenite svoje trdo delo!

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,58 kg
Višina 0,67 cm
Širina 0,20 cm
Globina 0,11 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.