VonHaus Kettle BBQ žar na oglje

VonHaus Kettle BBQ žar na oglje

VONDV-2500934
2500934
5056115736469
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 81,89 €

MPC z DDV: Z ddv: 99,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus Kettle BBQ žar na oglje: Klasična oblika kotlička, prostor za velik žar na oglje in funkcije za popoln nadzor nad peko na žaru. Priložena grelna polica in odstranljiv zbiralnik pepela za brezskrbno peko in enostavno čiščenje.

Opis izdelka

Sezono žara začnite v slogu z našim žarom s kotlom, ki je kot nalašč za velika vrtna srečanja in prijetne poletne večere. Klasična oblika kotlička vsakemu zunanjemu prostoru doda nekaj rustikalnega šarma, s seboj pa prinese svet vsestranskega kuhanja. Od burgerjev na žaru do pečenih marshmallowov - pripravite si pravi užitek.
DRUŽINI PRIJAZNO PEČENJE NA ŽARU
Tradicionalna okrogla oblika žara ni le očarljiva na pogled, temveč omogoča tudi prostor za velik žar na oglje s premerom 53,5 cm. Poleg tega porcelanast premaz z visokotemperaturnim prašnim premazom zagotavlja maksimalno zadrževanje in porazdelitev toplote. Zato bodite prepričani, da se bodo klobase ob robu prav tako lepo hrustljavo zapele!
Priložili smo tudi grelno polico iz nerjavečega jekla, ki bo vse skupaj ohranjala toplo, dokler ne bodo vsi pripravljeni za uživanje, tako da se boste lahko začeli družiti z gosti! S kromirano prevleko, ki se ne oprijemlje, lahko z lahkoto postrežete z jedmi.
PREVZEMITE NADZOR NAD PEKO NA ŽARU
Samooklicani mojstri žara se zberejo: ta kotlični žar na oglje je poln funkcij, ki vam omogočajo popoln nadzor nad peko na žaru. Eksperimentirajte s kuhanjem pod pokrovom, saj je pokrov mogoče zakleniti, prezračevalne odprtine pa so nastavljive. Te preprosto zaprite, da zmanjšate pretok zraka in ustvarite optimalno okolje za kuhanje dima.
Uporabite merilnik temperature na pokrovu in začnite kuhati pri popolni temperaturi - brez naključnega ugibanja! Odprite ali zaprite zračne odprtine, da ohranite želeno temperaturo.
POLN OKUS: NIČ NEREDA
Vsa nadloga vseh gostiteljev vrtnih zabav ob peki na žaru: pepel, ki po jedi prekrije vašo trato. Mi smo poskrbeli za vas! Ta žar na oglje je opremljen z odstranljivim zbiralnikom pepela, zato boste manj časa porabili za čiščenje in več za peko na žaru. Ko se žar popolnoma ohladi, morate le izprazniti posodo za pepel, jo ponovno pritrditi in že lahko spet začnete peči na žaru!
BBQ NA DRVA ALI OGLJE: IZBIRA JE VAŠA
Ne glede na to, ali imate raje dimljen okus žara na drva ali pa imate ravno veliko vrečo oglja, ki jo morate porabiti - žar s kotličkom lahko napolnite s tistim, kar vam ustreza. Dodatno gorivo imejte vedno pri roki na spodnji odlagalni polici, da boste lahko brezskrbno pekli na žaru.

Dimenzije(V) 93,5 cm x (Š) 71 cm (G) 59 cm
MaterialJeklo
Teža11,5 kg
BarvaČrna
Potrebna je montažaDa
Vrsta gorivaOgljeali les
Premer žara53,5 cm
Dimenzije police(Š) 49 cm x (D) 44 cm
Dimenzije posode za pepel(V) 13 cm x (D) 19 cm

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 12,50 kg
Višina 93,50 cm
Širina 71 cm
Globina 59 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.