VonHaus ventilator za kamin 4 kraki in merilnik temperature
1174
VonHaus ventilator za kamin 4 kraki in merilnik temperature

VonHaus ventilator za kamin 4 kraki in merilnik temperature

VONDV-2500461
2500461
5056115702693
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 35,16 €

MPC z DDV: Z ddv: 42,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Vzdržljiv VonHaus ventilator za kamin s 4 kraki in merilnikom temperature. Izdelan iz črnega aluminija, tih in učinkovit. Porazdeli toploto po prostoru z maksimalnim pretokom zraka 180 CFM. Samodejno se vrti ob prižigu. Ne potrebuje baterij ali vtiča. Dimenzije: Š18 x G10,9 x V21,8 cm.

Opis izdelka

Naš 4-kraki ventilator za peč z merilnikom temperature je idealen za povečanje toplote iz vašega prostostoječega štedilnika, pečice ali gorilnika na drva/polena.

Izdelana je iz vrhunskega črnega aluminija s štirimi velikimi lopaticami za maksimalen pretok zraka, a tiha v zvoku, zato se bo subtilno zlila z okolico.

Za bolj energetsko učinkovito kurjenje bo ventilator vaše peči učinkovito porazdelil toploto iz vaše peči po prostoru.

Najbolje je, da ga postavite na štedilnik, tako da se ob prižigu toplota začne dvigovati in se ventilator peči samodejno vrti. Ventilator bo hitro začel razširjati toploto po prostoru, z največjim pretokom zraka 180 CFM in začetno temperaturo 50 stopinj boste lahko spremljali temperaturo vašega doma z vgrajenim merilnikom temperature.

Termoelektrični modul deluje kot mini generator, ki poganja motor ventilatorja in ustvarja gibanje. Baterije ali vtiči niso potrebni!

Dimenzije: Š18 x G10,9 x V21,8 cm

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,80 kg
Višina 20,40 cm
Širina 18 cm
Globina 10,90 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.