Vonhaus vrtni kamin
1175
Zadnji kosi
Vonhaus vrtni kamin

Vonhaus vrtni kamin

VONDV-2500380
2500380
5056115787744
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 106,48 €

MPC z DDV: Z ddv: 129,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Vonhaus vrtni kamin: Osupljiva oblika, kovinska brušena črna obloga in trdna jeklena konstrukcija. Ustvarite prijetno vzdušje na terasi s tem elegantnim zunanjim kaminom. Prostor za shranjevanje polenov in palica za pripravo ognja v noč. Dimenzije: 82 x 45 x 90 cm.

Opis izdelka

  • Z zunanjim kaminom VonHaus Steel ustvarite osupljiv osrednji del na terasi svojega vrta, kjer se boste družili s svojimi prijatelji in družino.
  • Ponaša se s kovinsko brušeno črno/bronasto oblogo za elegantno obliko, ki ustreza vsakemu zunanjemu prostoru.
  • Optimiziran pretok zraka in trdna jeklena konstrukcija.
  • Pod kaminom je dovolj prostora za shranjevanje polenov, pripravljenih za ohranjanje ognja v noč; priložena je tudi palica. 
  • Dimenzije: 82 x 45 x 90 cm (D x G x V)

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/outdoor/outdoor-leisure/steel-outdoor-fireplace

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 19,00 kg
Višina 37 cm
Širina 51 cm
Globina 88 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.