VonHaus senčnik 3m samostoječi bež
1175
Zadnji kosi
VonHaus senčnik 3m samostoječi bež

VonHaus senčnik 3m samostoječi bež

VONDV-2500334
2500334
5056115787300
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 98,28 €

MPC z DDV: Z ddv: 119,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus senčnik 3m samostoječi bež: Uživajte v senci vrta s tem 3m senčnikom. Izdelan iz odpornega materiala, ki ščiti pred UV žarki. Stabilen in trpežen z uporabo ponderiranih osnovnih segmentov.

Opis izdelka

Senčnik "banana" oblike in  3m premera je izdelan iz UV30+ ter vremensko odpornegaa zaščitnega materiala, za brezskrbno uživanje v senci svojega vrta. 
Ovir iz trdnega jekla in drog za dodatno stabilnost vseh vaših srečanj. 

Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo ponderiranih osnovnih segmentov. Priporočamo VonHaus 2 Pack Banana (potrebni so štirje segmenti, ki enakomerno uravnavajo sončnik - zato sta potrebna dva sklopa - oba sklopa nista vključena).

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/3m-overhanging-banana-parasol-with-weatherproof%20fabric

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 16,50 kg
Višina 165 cm
Širina 33 cm
Globina 14 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.