Ugreen USB Bluetooth adapter V5.3

Ugreen USB Bluetooth adapter V5.3

UGRTI-90225
90225
6957303892259
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 9,29 €

MPC z DDV: Z ddv: 11,33 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen USB Bluetooth adapter V5.3: Brezžičnost za vaš računalnik. Enostavna povezljivost z miško, tipkovnico, slušalkami in več. Bluetooth 5.3 za hitrejši prenos in manj zakasnitve. Podpira do 7 naprav hkrati. Enostavna nastavitev za Windows 11/10/8.1

Opis izdelka

UGREEN V5.3 USB Bluetooth adapter za prenosni računalnik.
Plug and Play Bluetooth ključ za Windows 11, 10, 8.1, združljiv z igralnim krmilnikom, slušalkami, telefonom, tipkovnico, miško, tablico...

Bluetooth 5.3:
Bluetooth ključ UGREEN V5.3 za osebni računalnik uporablja najnovejši 5.3 Bluetooth, pomaga osebnemu in prenosnemu računalniku, opremljenemu s funkcijo Bluetooth, ter se enostavno poveže z napravami Bluetooth, s hitrejšo hitrostjo prenosa, večjo učinkovitostjo in nižjo zakasnitvijo.

Izkušnja brezžičnega igranja iger:
Preprosto vstavite ključ V5.3 USB Bluetooth v računalnik in namestite gonilnik, povežite krmilnik Xbox/PS4/PS5 prek nastavitve Bluetooth v računalniku in začnite uživati v brezžični igri.

Povežite 7 naprav:
UGREEN V5.3 Bluetooth omrežni adapter omogoča vašemu računalniku povezavo do 7 naprav Bluetooth hkrati, kot so miška Bluetooth, tipkovnica, slušalke, zvočnik, krmilnik za igre, tiskalnik, telefon, tablica, projektor in več BLE ( naprave Bluetooth Low Energy).

Enostavna nastavitev:
UGREEN V5.3 PC Bluetooth adapter ali prenosni računalnik deluje samo z Windows 11/10/8.1 in Plug and Play za Windows 11/10/8.1.

Širok obseg delovanja:
UGREEN V5.3 USB Bluetooth adapter je značilen po visoki hitrosti prenosa 2 Mbps, dobri stabilnosti in močni zaščiti pred motnjami. Razdalja prenosa je do 20 metrov na odprtem prostoru.

Priročen in prenosljiv:
UGREEN V5.3 USB Bluetooth ključek za osebni računalnik meri velikost 33 mm * 17 mm * 8 mm, votlo zasnovo na dnu je mogoče kombinirati z vrvico, ki jo je enostavno prenašati in je ne boste zlahka izgubili.


Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,02 kg
Višina 9,80 cm
Širina 9,80 cm
Globina 1,70 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.