Ugreen tiskalniški kabel USB 2.0 tipa B USB kabel USB A v USB B združljiv s HP, Canon, Epson, Lexmark, Dell, Brother (3 m)

Ugreen tiskalniški kabel USB 2.0 tipa B USB kabel USB A v USB B združljiv s HP, Canon, Epson, Lexmark, Dell, Brother (3 m)

UGRTI-80804
80804
6957303888047
UGREEN

Matjaž Deisinger

MPC: MPC: 6,94 €

MPC z DDV: Z ddv: 8,47 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen tiskalniški kabel USB 2.0 tipa B - univerzalna združljivost, stabilen prenos podatkov, robusten in vzdržljiv, visoka hitrost prenosa do 480 Mb/s, plug and play. Povežite se s svojim tiskalnikom brez težav.

Opis izdelka

Univerzalna združljivost:
tiskalniški kabel USB je primeren za večino naprav z vrati 2.0. To vam omogoča, da svoj osebni računalnik povežete z žensko periferno napravo USB 2.0, npr. tiskalnik, optični bralnik, faks in večfunkcijski tiskalnik, blagovne znamke, kot so HP, Canon, Epson, Lexmark, Dell, Brother in druge univerzalne znamke tiskalnikov in skenerjev.

Stabilen prenos:
kabel USB B z več oklopi lahko zagotovi največjo prevodnost in zmanjša izgubo podatkov. Poleg tega je velikost priključka USB kabla tiskalnika natančno izdelana. Zato vas ne skrbi izguba podatkov ali zamuda in razrahljanje vrat.

Robusten in vzdržljiv:
zahvaljujoč najlonskemu plašču lahko kabel USB A do USB B zaščitite pred praskami in zlomom kabla. Kabel USB je čudovito upogljiv, zato ga je zelo enostavno namestiti. Poleg tega lahko vtič prenese 10000-kratno vstavljanje in izklapljanje, kabel pa lahko prenese več kot 3000 preskusov upogibanja.

Visoka hitrost prenosa:
tiskalniški kabel lahko doseže največjo hitrost prenosa podatkov standarda USB 2.0 do 480 Mb/s. V primerjavi s tiskalniškim kablom standarda USB 1.1 (12 Mb/s) ta kabel USB B ponuja 40-krat hitrejši in učinkovitejši način dela za vas ter je združljiv z USB 1.1 in 1.0.

Plug and play:
kabel USB tip A do tipa B podpira plug and play. To pomeni, da gonilnik naprave ni potreben. Omogoča lažjo, hitrejšo uporabo in prihranek časa ter še izboljša učinkovitost.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,02 kg
Višina 7 cm
Širina 2 cm
Globina 10 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.