Ugreen USB-C na kotni USB-C kabel 60W 3M

Ugreen USB-C na kotni USB-C kabel 60W 3M

UGRTI-80714
80714
6957303887149
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 14,14 €

MPC z DDV: Z ddv: 17,25 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen 90-stopinjski USB-C na USB-C kabel, idealen za udobno polnjenje in deskanje. Podpira hitro polnjenje do 60W, z robustno zgradbo za dolgo življenjsko dobo. Trdna povezava z večzaščitnim jedrom za varno polnjenje. Združljiv z iPhone, Samsung, MacBookom in drugimi napravami.

Opis izdelka

Nadgrajena edinstvena zasnova pod pravim kotom:
UGREEN 90-stopinjski kabel USB C, zasnovan za zmanjšanje obremenitve konca od upogibanja do tesnega, zmanjša obremenitev in podaljša življenjsko dobo, hkrati pa zagotavlja udobnejši oprijem za polnjenje in deskanje.
Opomba: največja dovoljena debelina ohišja telefona je 2 mm/0,08 palca

60W Fast Charge:
60W (20 V 3 A) hitra izhodna moč napolni vaš iphone za 15 do 60 % v 30 minutah pri polni hitrosti ali popolnoma napolni vaš 13'' MacBook Air v 1,5 h, ko je seznanjen s 60W polnilnikom PD.
Opomba: Video izhod in razširitev monitorja nista podprta.

Robustna zgradba za dolgo življenjsko dobo:
Aluminijasto ohišje in dvojna najlonska pletenica sta primerna za vzdržljivost stroge in pogoste uporabe ter dokazano preživita 10.000-kratne upogibe ali priklope/odklope. Sprejeta je vgrajena tehnologija laserskega varjenja, ki preprečuje ločitev ali zlom sponk.

Trdna in varna povezava:
večzaščitno jedro proti motnjam podpira gladko in neškodljivo polnjenje. Medtem pa ojačani spoji SR omogočajo pogosto vstavljanje in tesno povezavo brez odklopa.

Široka združljivost:
kabel UGREEN 60W tip c do tipa c je brezhibno združljiv z mobilnimi telefoni (iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max/Samsung S23/22/S21, Google Pixel, LG itd.), tabličnimi računalniki (iPad Air 4, iPad Mini 6 itd.), Prenosni računalniki (MacBook Air itd.), Switch in drugo.

Dolžina: 3M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriključekUSB-C na USB-C

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,08 kg
Višina 15 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.