Ugreen adapter iz Lightning na 3.5mm MFI certifikat - box

Ugreen adapter iz Lightning na 3.5mm MFI certifikat - box

UGRTI-70509
70509
6957303875092
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 21,50 €

MPC z DDV: Z ddv: 26,23 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen adapter iz Lightning na 3.5mm MFI certifikat - za varno povezavo z napravami Apple. Z visoko zmogljivimi pozlačenimi 3,5 mm priključki in pletenim kablom za trpežnost. Združljiv z večino Apple napravami. Dolžina: 100 cm.

Opis izdelka

Ugreen adapter iz Lightning na 3.5mm MFI certifikat

Apple MFi Certified: UGREEN Lightning na 3,5 mm avdio kabel je certificiran s strani proizvajalca Apple. Tako da izpolnjuje stroge zahteve in zagotavlja, da se popolnoma varno povežete z napravami Apple.

Visoka zmogljivost: Aux stereo zvočne vtičnice z dvojno zaščito, odporne proti koroziji. Kabel ima 24K pozlačene 3,5 mm priključke. Zagotavlja zanesljivost in zmanjšanje izgube signala in hrupa. Pleten kabel zagotavlja trpežnost in vzdržljivost.

Združljivi z Apple iPhone SE / 11 Pro Max / 11 Pro / 11 / XS / XS Max / XR / X / 8/8 Plus / 7/7 Plus, iPad Pro / Air / mini, iPod 6. generacije in tako naprej. Podpira iOS 12/11/10.

Dolžina: 100 cm

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriklopLightning

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 12 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.