Ugreen nosilec telefona za armaturno ploščo s sponko - 60796

Ugreen nosilec telefona za armaturno ploščo s sponko - 60796

UGRTI-60796
60796
6957303867967
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 10,47 €

MPC z DDV: Z ddv: 12,77 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen nosilec telefona za armaturno ploščo s sponko - 60796 je idealen za prostoročno navigacijo. Z zasnovo HUD drži vaš telefon tik pred vami, kar izboljšuje varnost. Ima stabilno in vzdržljivo konstrukcijo ter enostavno namestitev. Univerzalno prileganje omogoča uporabo z različnimi napravami.

Opis izdelka

HEAD-UP ZASLON:
UGREEN armaturna plošča HUD Car Clip Držalo pritrdi vaše mobilne telefone tik nad volanom, ne da bi blokiral pogled med vožnjo. Z zasnovo HUD (Head-Up Display) avtomobilski nosilec na armaturni plošči drži vaš telefon/satelitsko navigacijo tik pred vami, tako da vam ni več treba gledati navzdol ali obračati glave, da bi prebrali informacije, kar močno izboljša vašo varnost.

IZJEMNA STABILNOST:
Nosilec za telefon Dash Car Clip Phone Mount ima trojne ojačitve, ki nudijo neverjetno stabilnost in varnost vašega telefona. Raztegljiva vzmetna objemka tesno pripne vaš telefon, objemka v obliki črke U pa je znanstveno zasnovana in se tesno pritrdi na večino avtomobilskih armaturnih plošč, tudi na slabih cestah. Protizdrsne gumijaste blazinice zagotavljajo trdno pritrditev na armaturno ploščo avtomobila.

ENOSTAVEN ZA UPORABO:
Ta nosilec za mobilni telefon HUD samo pritrdite na armaturno ploščo v avtu. Za namestitev ne zahtevajte orodja ali lepila. S 360-stopinjsko vrtljivo kroglo lahko nosilec za telefon na armaturni plošči varno drži vaš telefon vodoravno ali navpično. 360 Dash Car Cradle vam omogoča izbiro optimalnega kota za prostoročno navigacijo.

PRAKTIČNO IN VZDRŽLJIVO:
Nosilec za avtomobilsko armaturno ploščo mobilnega telefona je izdelan iz kompozitnega materiala iz ogljikovih vlaken, ki je bolj vzdržljiv od običajnih plastičnih avtomobilskih nosilcev. Car Clip Phone Držalo ima mehke gumijaste blazinice na raztegljivi vzmetni objemki in sponko v obliki črke U, ki ne le ščiti vaš telefon in armaturno ploščo avtomobila pred praskami, ampak izboljša stabilnost in varnost.

Univerzalno prileganje:
raztegljiva objemka tega univerzalnega držala za avtomobilski telefon se prilega napravam od 4 do 7 palcev, kot so TomTom/Garmin Sat Nav, iPhone SE 2020/12/11/11 Pro/XS Max/XS/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/ 6S, Samsung Galaxy Note 10 Plus/S20 Ultra/S20+/S10/S10+/S10e/S9+/S8/S7 Edge/S6/A21s/A70/A40/A50/A71/A51/J7, Huawei P40/P30 Pro/P20/P10 Lite, Nokia 9/8/7.1/2.2/4.2, OnePlus 8 Pro/7T/7, Sony L1/Z5, Google Pixel 4 XL/3a/3 XL, Moto G8/G7/G6 /G5, HTC U11, LG, BlackView itd.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,13 kg
Višina 14 cm
Širina 9 cm
Globina 6 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.