UGREEN bluetooth 5.1 brezžični oddajnik/sprejemnik 2v1 za TV, Domači avdio sprejemnik, Avtoradio,...

UGREEN bluetooth 5.1 brezžični oddajnik/sprejemnik 2v1 za TV, Domači avdio sprejemnik, Avtoradio,...

UGRTI-60300
60300
6957303863006
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 11,69 €

MPC z DDV: Z ddv: 14,26 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brezžični 2v1 Bluetooth oddajnik/sprejemnik za različne naprave. Podpira Bluetooth 5.1 za kakovosten zvok in hitro povezljivost. Enostaven za uporabo, brez namestitve gonilnika. Združljiv z različnimi napravami. Prenosna in kompaktna oblika.

Opis izdelka

Bluetooth oddajnik in sprejemnik 2 v 1:
UGREEN 3,5 mm Bluetooth oddajnik za TV podpira oddajanje in sprejemanje Bluetooth, in sicer način TX in RX. Način RX podpira istočasno uporabo dveh naprav, kot sta avtoradio in domači stereo, medtem ko način TX podpira istočasno uporabo ene naprave, kot sta TV, računalnik.

Bluetooth 5.1 – dlje in hitreje:
Ta brezžični 5.1 USB Bluetooth adapter ponuja 10 m stabilne povezave in podpira kodek SBC ter zagotavlja čist, funkcionalen in prijeten zvok – tako za poslušanje kot za govorjenje.
Opomba: telefonski klici so podprti samo v načinu RX, ne v načinu TX.
Zagotovite si hitrejši prenos za hitro povezljivost kadar koli!

Plug & Play:
Bluetooth USB adapterju 2 v 1 za avto ni treba namestiti gonilnika za nobeno združljivo napravo. Priključiti je treba vrata 3,5 mm in USB-A, nato pa ga lahko neposredno povežete z napravami Bluetooth, kar je zelo enostavno in priročno.

Široka združljivost:
ta 3,5 mm Bluetooth USB adapter za avto je združljiv z napravami z vmesnikoma 3,5 mm in USB A. Način RX se lahko uporablja za avtoradio, domači stereo, zvočni sistem za pretakanje avdio glasbe, ojačevalnik, zvočnik, slušalke, način TX pa za TV, osebni računalnik, namizni računalnik, MP3, MP4, stikalo itd.

Kompakten in prenosen:
Ultra-kompakten majhen USB Bluetooth adapter bi prihranil vaš prostor. Ta brezžični adapter Bluetooth lahko preprosto prenašate naokoli in povsod brez težav zaradi njegove prenosne velikosti in lahke zasnove.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,06 kg
Višina 16 cm
Širina 7 cm
Globina 1,70 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.