Ugreen mrežni razdelilnik

Ugreen mrežni razdelilnik

UGRTI-50923
50923
6957303859238
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 6,94 €

MPC z DDV: Z ddv: 8,47 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Mrežni razdelilnik Ugreen omogoča delitev signala preko enega kabla na dva dela. Uporaben za reševanje problema nezadostnega ožičenja. Izdelan iz visokokakovostnega materiala ABS, vzdržljiv in enostaven za prenašanje. Kompaktna velikost 22x45x40,5 mm. Komplet vsebuje 2x mrežni razdelilnik.

Opis izdelka

Mrežni razdelilnik Ugreen signal preko enega UTP kabla razdeli na dva dela.
Uporablja se predvsem za reševanje problema nezadostnega ožičenja.
Največkrat vam pride prav tam, kjer ni nameščeno zadostno število mrežnih kablov, vi pa na drugi strani potrebujete dve različni povezavi.
Z adapterji lahko signal iz usmerjevalnika ali druge naprave razdelite iz dveh prikljukov RJ45na na enega in ga potem po enem kablu pošljete na drugo lokacijo po obstoječem enem kablu. Na drugi strani drugi adapter poskrbi, da se signal zopet razdeli na dva dela, kot je bilo prvotno na usmerjevalniku ali modemu.
Predvsem je to uporabno, če imate na modemu en izhod nastavljen na IPTV in drugega na Internetni izhod.
Ta adapter lahko uoprabite, da vam oba signala pošlje po enem kablu in na drugem adapterju spet dobite ločena signala IPTV in Internet.
Ta izdelek je izdelan iz visokokakovostnega materiala ABS za zaščito okolja, je vzdržljiv, kompakten in enostaven za prenašanje.

POMEMBNA OPOMBA:
Adapterji ne delujejo kot način stikala, ampak združijo signal, da ga lahko prenašate po enem kablu in ga na drugi strani ponovno potem razdelijo na dva dela!!!
Kabel, po katerem boste prenašali signal, mora biti 8 žilni!

Lastnosti:
Mrežni razdelilnik
Material: ABS
Vmesnik: RJ45
Hitrost prenosa: 100M omrežje
Teža: 35g
Velikost: 22x45x40,5 mm

Komplet vsebuje:
2x mrežni razdelilnik

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,11 kg
Višina 7 cm
Širina 13 cm
Globina 17 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.