UGREEN 6v1 USB C Hub Dual HDMI 4K@60Hz, 100W PD

UGREEN 6v1 USB C Hub Dual HDMI 4K@60Hz, 100W PD

UGRTI-15852
15852
6941876218523
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 52,38 €

MPC z DDV: Z ddv: 63,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
UGREEN 6-v-1 USB-C Hub Dual HDMI 4K@60Hz, 100W PD: Dvojna povezljivost HDMI za večopravilnost na dveh zaslonih. Podpora za 8K UHD za osupljive podrobnosti. Hitro polnjenje s 100W moči. Prenesite datoteke hitro s hitrostjo do 5 Gb/s. Vse to v kompaktnem in priročnem paketu.

Opis izdelka

Povezljivost 6-v-1:
UGREEN USB C Hub dual HDMI je zasnovan tako, da zagotavlja vse vaše potrebe povezljivosti. Dve vrati HDMI, 100 W vrata USB-C PD, 5 Gbps podatkovna vrata USB-C in dve podatkovni vrati USB-A.

Dvojni zaslon HDMI:
Priklopna postaja bo priklopila dva zaslona na oba vrata HDMI v 4K@60Hz max, zaradi česar so večopravilnost med zasloni in ustvarjalni delovni tokovi še učinkovitejši. Preverite, ali vaša gostiteljska naprava podpira video izhod

Zaslon 8K UHD:
Vrata HDMI 2 na dvojnem adapterju USB C HDMI zagotavljajo največjo ločljivost 8K@30Hz, ki ustvarja osupljive podrobnosti in izjemno žive barve. Ustvarjanje ali uživanje v vizualnih vsebinah še nikoli ni bilo boljše.

Dostava moči 100 W:
Podpora za največ 85 W prehodno polnjenje USB C prek vrat USB-C PD, tako da lahko svoj MacBook Pro 13 napolnite iz prazne baterije do 73 % v eni uri.

Prenesite datoteke v nekaj sekundah:
Prenesite datoteke, filme in fotografije s hitrostjo do 5 Gb/s prek podatkovnih vrat USB-C in dvojnih vrat USB-A.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriklopUSB-C

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 15 cm
Širina 10 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.