Ugreen MagSafe Air Vent Komplet držala za telefon v avtomobilu

Ugreen MagSafe Air Vent Komplet držala za telefon v avtomobilu

UGRTI-15846
15846
6941876218462
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 12,38 €

MPC z DDV: Z ddv: 15,10 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen MagSafe Air Vent Komplet držala za telefon v avtomobilu: 100 % varno drži vaš iPhone na mestu s najmočnejšim magnetom. Enostavna namestitev, združljivo z iPhoni 12-15. Vrtljiva sponka zagotavlja varno držanje. Vključuje samolepilne kovinske ploščice.

Opis izdelka

100 % varen z najmočnejšim magnetom:
z vgrajenim obročem izboljšanih trajnih magnetov N52 nosilec za telefon v avtomobilu UGREEN za magsafe stabilno drži vaš iphone na mestu. Ne glede na to, kdaj sprejemate telefonske klice, uporabljate pametni telefon za navigacijo ali pretakanje glasbe, je ta nosilec za telefon v avtu obvezen zaradi varnosti.

Popoln spremljevalec z iPhonom 14:
svoj novi iphone pritrdite na magnetni nosilec v avtu v samo 1 s, nato pa bo vaš telefon varen na dosegu roke. Neposredno združljiv z iPhone 15 14 13 12 mini pro max in ohišjem Magsafe, brez uporabe dodatnih kovinskih ploščic.

Poln signal:
sprejeta tehnologija magsafe, ta magnetni nosilec za telefon ne bo vplival na signal mobilnega telefona, tako da lahko uporabljate navigacijo mobilnega telefona ali drugo funkcijo normalno in bolj tekoče.

Navpični in vodoravni kot gledanja:
nosilec za zračnik UGREEN magsafe se lahko vrti za 360 stopinj, tako da so vaše oči na cesti in zaslonu telefona v optimalnem položaju.

Nadgrajena sponka za prezračevalne šobe:
zasnovan z najbolj priljubljenim kavljem za zračne šobe, ta avtomobilski nosilec za telefon zagotavlja varnejši oprijem pri neravninah in ostrih zavojih, pri čemer nikoli ne pade z lopatic avtomobilskih zračnikov.

Če telefon nima vgrajenih kovinski plošč v samem ohišju, poleg prejmete samolepilni kovinski ploščici za namestitev na hrbtno stran telefona.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,08 kg
Višina 12 cm
Širina 8 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.