UGREEN DisplayPort na HDMI kabel 4K@60Hz HDR Active DP 1.2 v HDMI 2.0, 1M

UGREEN DisplayPort na HDMI kabel 4K@60Hz HDR Active DP 1.2 v HDMI 2.0, 1M

UGRTI-15773
15773
6941876217731
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 16,35 €

MPC z DDV: Z ddv: 19,95 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Uživajte v ločljivosti 4K@60Hz s tem DisplayPort na HDMI kabljem. Podpira HDR za boljše barve in kontrast. Aktivna večzaslonska razširitev omogoča povezavo do 6 zaslonov. Stabilen avdio in video prenos s hitrostjo do 18 Gbps. Združljiv z različnimi prenosniki in namiznimi računalniki.

Opis izdelka

Dolžina: 1M

Ločljivost 4K@60Hz UHD:
kabel DisplayPort v HDMI podpira ločljivost do 4K@60Hz (nazaj podpira 2K@60Hz, 1080P@120Hz), kar vam ponuja realistično izkušnjo 3D zaslona.
S tehnologijo HDR lahko uživate v bolj realističnih fotografijah in videoposnetkih s svetlejšimi barvami in večjim kontrastom kot običajne digitalne slike.
Televizorju ali monitorjem omogoča ustvarjanje gladkih in realističnih vizualnih podob, kar uporabnikom omogoča svilnato izkušnjo igranja iger in gledanja.

Aktivna večzaslonska razširitev:
Kot aktivni kabel Displayport na HDMI podpira način Eyefinity Multiple Screen SLS in tehnologijo AMD Eyefinity Multi-Display, kar pomeni, da lahko povežete največ 6 zaslonov hkrati. Upoštevajte, da je to enosmerni kabel 4K DP v HDMI. Video signal se prenaša iz Displayport v HDMI. Ni potrebe po adapterju, gonilniku ali programski opremi.

Stabilen avdio in video prenos:
Stabilen avdio in video prenos: Različica DP 1.2 prenaša podatke s hitrostjo do 18 Gbps in 240 Hz. S stabilnim prenosom signala lahko zagotovi neverjetno kakovost zvoka in slike ter odpravi utripanje zaslona. Primerno za zrcalni ali razširjeni način. Podpira tudi brezhiben avdio prehod za nestisnjene digitalne 7.1, 5.1 ali 2 kanala. *Opomba: Od vrat DP do vmesnika HDMI lahko prenaša le v eno smer.

Nadgrajeni material:
pleteni najlonski kabel doda vzdržljivost, razbremenitev napetosti pa olajša vklop in izklop. Premium ohišje iz aluminijeve zlitine za boljše odvajanje toplote. Visokokakovostni priključki zagotavljajo varen in hiter prenos podatkov, zaradi trdne konstrukcije pa so nezlomljivi. Debelejša bakrena žica ima največjo prevodnost, hkrati pa zmanjša izgubo signala. Z dodatno zavezo Velcro za potovanja je idealna dolžina za domače pisarne.

Univerzalna združljivost:
Združljivo s prenosniki, ki podpirajo DisplayPort (HP ProBook EliteBook, Lenovo, ThinkPad), namizni stolpi (HP, Dell Optiplex/Precision/xps, Lenovo), grafične kartice (AMD, NVIDIA) in druge naprave. Povežite se s televizorjem, ki podpira HDMI, projektorjem, monitorjem, slušalkami VR ali drugo napravo za prenos videa in zvoka. Upoštevajte, da ni združljiv z izvornimi napravami HDMI, kot so MacBook, PlayStation, Switch in Xbox.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,15 kg
Višina 19,20 cm
Širina 18,90 cm
Globina 2,30 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.