UGREEN USB 3.0 stikalo za 2 računalnika, ki si delita naprave USB C & A

UGREEN USB 3.0 stikalo za 2 računalnika, ki si delita naprave USB C & A

UGRTI-15705
15705
6941876217052
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 37,38 €

MPC z DDV: Z ddv: 45,60 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
UGREEN USB 3.0 stikalo za 2 računalnika omogoča deljenje naprav USB C & A. Preklopite med računalniki in povečajte svojo produktivnost. Podpira prenos podatkov hitrosti 5 Gb/s in deluje s Windows, macOS, Chrome OS in Linux. Vključuje daljinski upravljalnik in 2 kabla USB A v A.

Opis izdelka

UGREEN USB 3.0 stikalo, 2 računalnika, ki si delita naprave USB C & A, 4-vratni USB preklopnik, ki si deli tipkovnico in miško, tiskalnik/skener, USB stikalo za dva računalnika z 2 kabloma USB3.0 in daljinskim upravljalnikom

2 računalnika si delita več naprav:
USB preklopnik UGREEN 4-In 2-Out podpira 2 računalnika, ki si delita 4 naprave USB, kot so tipkovnice, miške, tiskalniki, slušalke in kamere USB. Prosto preklapljajte med službenim in osebnim računalnikom in povečajte svojo delovno učinkovitost.

Povežite naprave USB C in USB A:
Stikalo USB 3.0 nudi 1 vrata USB C in 3 vrata USB A za podporo povezovanja različnih naprav USB. Vrata USB C je mogoče povezati z zvezdiščem USB C ali drugimi napravami USB C, kar razširi več vrat za dva računalnika.

Prenos podatkov 5 Gb/Plug & Play:
s 4 vrati USB 3.0 preklopnik USB 3.0 podpira prenos podatkov do 5 Gb/s in je nazaj združljiv z USB 2.0; Preprost plug and play za kateri koli sodoben operacijski sistem: računalnike Windows, macOS, Chrome OS in Linux.

Napajalnik USB-C:
Stikalo USB je zasnovano s polnilnimi vrati USB-C za stabilnejše delovanje zmogljivih naprav, kot so trdi diski, slušalke in druge naprave USB; Nadgrajena napajalna vrata USB-C se izognejo težavam, da ne najdete mikro kabla.

Dva načina preklapljanja:
Preklopnik USB ima dva načina preklopa - podaljšan kabel z gumbom  in gumb na napravi s katerim  naprave lahko preklapljate po želji.

Opomba:
ob nakupu prejmete 1 stikalo USB 3.0, ožičeni daljinski upravljalnik in 2 kabla USB A v A.
(Polnilni kabel in napajalnik nista priložena.)

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriklopUSB-A, USB-C

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 15,50 cm
Širina 10,50 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.