Ugreen Cat7 RJ45 ploščat mrežni kabel 2m

Ugreen Cat7 RJ45 ploščat mrežni kabel 2m

UGRTI-11261
11261
6957303882618
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 3,53 €

MPC z DDV: Z ddv: 4,31 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen Cat7 RJ45 ploščat mrežni kabel 2m - Vzdržljiv in prilagodljiv ethernetni kabel s hitrim prenosom podatkov. Idealno za gigabitna lokalna omrežja in povezovanje različnih naprav. Odlična zaščita pred preslušavanjem in motnjami. Dolžina: 2M.

Opis izdelka

Vzdržljiv in prilagodljiv ethernetni kabel Cat7 z visoko pasovno širino do 600 MHz zagotavlja hiter prenos podatkov za shranjevanje v oblaku, strežniško aplikacijo, spletno igranje iger, spletno pretakanje videa itd.

Priključni kabel Cat7 povezuje vse cilje strojne opreme v visokem hitrem gigabitnem lokalnem omrežju (LAN), kot so osebni računalniki, računalniški strežniki, tiskalniki, usmerjevalniki, stikalne omarice, omrežni medijski predvajalniki, NAS, telefoni VoIP, naprave PoE.

Patch kabel RJ45 je izdelan iz 4 oklopljenih sukanih parov (STP) bakrenih žic z dvema priključkoma RJ45 na vsakem koncu. V primerjavi z omrežnim ethernetnim kablom Cat 6 dodatna zaščita in izboljšana kakovost pri zvijanju žic zagotavljata boljšo zaščito pred preslušavanjem, šumom in motnjami, ki lahko poslabšajo kakovost signala.

Ploščati ethernetni kabli so izjemno prilagodljivi in jih je veliko lažje upravljati, če jih napeljete pod preprogo, vrati, vrtljivimi rokami in predali ali ob stenah. Ravna zasnova preprečuje zapletanje kablov in prihrani prostor.

Visokokakovostni oklopljeni priključki RJ45 - 50 mikronov pozlačeni kontaktni zatiči v vsakem Oklopljeni, večzaščitni mehanizem znatno izboljša odpornost proti hrupu in odpravlja motnje.

Dolžina: 2M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,05 kg
Višina 19 cm
Širina 13 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.