UGREEN Aux podaljšek 3,5 mm podaljšek za slušalke, združljiv s slušalkami, računalnikom, mobilnim telefonom, zvočniki itd. (1 m)

UGREEN Aux podaljšek 3,5 mm podaljšek za slušalke, združljiv s slušalkami, računalnikom, mobilnim telefonom, zvočniki itd. (1 m)

UGRTI-10592
10592
6957303815920
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 3,53 €

MPC z DDV: Z ddv: 4,31 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
UGREEN Aux podaljšek je optimalna rešitev za podaljšanje Aux kablov in zaščito priključka avdio naprav. Zagotavlja prenos visoko kakovostnega zvoka brez izgub, ima odporen 24K pozlačen konektor in aluminijasto ohišje za večjo trajnost. Združljiv je z vsemi 3,5 mm 3-polnimi priključki

Opis izdelka

Podaljšajte in zaščitite:
UGREEN Aux podaljšek je optimalna rešitev za podaljšanje Aux kablov in zaščito priključka avdio naprav.

Prenos brez izgub:
visokokakovostni priključki 24K in emajlirano bakreno jedro zagotavljajo stabilen prenos kakovosti zvoka brez izgub.

24K  priključek in aluminijasto ohišje:
24K pozlačen konektor podaljška za slušalke je zelo odporen na obrabo in podpira več kot 10.000 priklopov in odklopov. Aluminijasto ohišje preprečuje drsenje.

3-polni aux podaljšek:
podaljšek za slušalke je 3-polni kabel. Podprte so vse avdio naprave s 3,5 mm 3-polnimi priključki. (Če je potrebna funkcija mikrofona, morate naročiti 4-pinski podaljšek aux.)

Široka združljivost:
podaljšek Aux je združljiv z vsemi 3,5 mm 3-polnimi priključki, kot so MP3, mobilni telefon, tablični računalnik, osebni računalnik, avto, slušalke, zvočniki itd.

Dolžina 1M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,03 kg
Višina 8 cm
Širina 10 cm
Globina 8 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.