Ugreen 3,5 mm moški na 2RCA moški avdio kabel 2M - 10584

Ugreen 3,5 mm moški na 2RCA moški avdio kabel 2M - 10584

UGRTI-10584
10584
6957303815845
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 5,29 €

MPC z DDV: Z ddv: 6,45 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen 3,5 mm moški na 2RCA moški avdio kabel 2M - 10584: Povežite svoj mobilni telefon, MP3 predvajalnik ali tablico z domačim avdio sistemom za vrhunski zvok. Tanek priključek omogoča enostavno povezavo brez odstranjevanja etuijev

Opis izdelka

Avdio kabel 3,5 mm na 2x RCA enostavno poveže vaš mobilni telefon, iPod, MP3 predvajalnik, tablico ali osebni računalnik z vašim domačim avdio sistemom.

Fantastična kakovost zvoka
Pozlačeni konektorji in baker brez kisika zagotavljajo največjo prevodnost in vzdržljivost ter zagotavljajo optimalen stereo prenos zvoka.

Tanek 3,5 mm priključek
S tankim priključkom lahko 3,5 mm tablica/MP3/iPhone do 2RCA sprejemnik/zvočnik sprejme večino mobilnih naprav v tankem ohišju s tesno in varno povezavo. Ni vam treba sneti tankih zaščitnih etuijev za pametne telefone, tablice.

Široka združljivost
Združljiv z iPhone, iPod, iPad, MP3 predvajalniki, CD predvajalniki, prenosniki, tablicami in drugimi digitalnimi napravami s 3,5 mm avdio priključkom; in domači avdio sistemi, kot je ojačevalnik ali sprejemnik z vtičnicami RCA (bela/leva in rdeča/desna vtičnica).

Naprave z RCA priključkom
Stereo sprejemniki ali zvočniki, VCR, DVD predvajalnik, TV, Wii box, video kamera, AV sprejemnik, ojačevalnik, projektor, radio - nizkotonec, XBOX 360, PS3, Wii, HDTV, Dolby Digital sprejemnik, DTS dekoder, mini disk, TV , Wii box, videokamera, videorekorder in drugo.

Dolžina: 2M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,06 kg
Višina 21 cm
Širina 15 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.