Ufesa Digitalni zračni cvrtnik Eagle Inox 6,5 l
1174
Ufesa Digitalni zračni cvrtnik Eagle Inox 6,5 l

Ufesa Digitalni zračni cvrtnik Eagle Inox 6,5 l

UFEGA-72805690
72805690
8422160056901
UFESA

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 98,28 €

MPC z DDV: Z ddv: 119,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ufesin zračni cvrtnik Eagle Inox 6,5 l - večja prostornina za družine, notranja lučka za spremljanje, 8 prednastavljenih programov za enostavno pripravo hrane.

Opis izdelka

Z zračnim cvrtnikom Eagle lahko svoje recepte dvignete na višjo raven. Ima veliko prostornino 6,5 l, ki je kot nalašč za družine do 6 oseb.

Njegova posoda ima okno in notranjo lučko, ki vam omogočata spremljanje postopka kuhanja, ne da bi morali odpreti cvrtnik, saj ohranja toploto v notranjosti.

Friteza Eagle z 8 prednastavljenimi programi, od pečenja do hrustljavega krompirčka, sočnih rib, zlatih kozic, nežne zelenjave, slastne pice, okusnega mesa in piščanca, poenostavlja pripravo jedi in zagotavlja okusne in hrustljave rezultate.

Tehnične informacije

ProizvajalecUFESA
Moč v Wni podatka
Tip izdelkacvrtnik

Logistične informacije

Teža (bruto) 4,50 kg
Višina 39 cm
Širina 33 cm
Globina 32 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.