Ufesa Bellagio Rossa aparat za kavo z več kapsulami rdeč 1400W

Ufesa Bellagio Rossa aparat za kavo z več kapsulami rdeč 1400W

UFEGA-71905574
71905574
8422160055744
UFESA

Anita Brelih
12 mesecev

MPC: MPC: 106,48 €

MPC z DDV: Z ddv: 129,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ufesa Bellagio Rossa - Večkapsulni aparat za kavo. Uživajte v različnih okusih s kompaktnim, elegantnim aparatom za kavo. Združljiv z Nespresso, Dolce Gusto in mletimi kavnimi kapsulami. S 7 stopnjami intenzivnosti in zmogljivo tlačno črpalko za popolno peno v vsaki skodelici. 1400W moči.

Opis izdelka

Večkapsulni aparat za kavo Bellagio bo postal nepogrešljiv pripomoček za vaš domači zajtrk. Združljiv je s kapsulami Nespresso in Dolce Gusto* ter z mleto kavo, zato lahko uživate v najrazličnejših okusih.

Poleg tega ima ta aparat za kavo 3 v 1 nadzorno ploščo na dotik s 7 stopnjami intenzivnosti, ki ustreza vsakemu okusu.

Njegova kompaktna velikost (22,5 cm višine x 26,5 cm širine) se bo odlično prilegala vaši kuhinji, njegova elegantna oblika pa je na voljo v beli in rdeči barvi.

Z zmogljivo tlačno črpalko s tlakom 15 barov in močjo 1400 W ta aparat za kavo zagotavlja popolno ekstrakcijo in okusno peno v vsaki skodelici, ki jo pripravite.

NAJPOMEMBNEJŠE FUNKCIJE:

  • Nadzorna plošča na dotik s 7 stopnjami
  • Odstranljiv 1l rezervoar za vodo
  • Združljiv z Nespresso, Dolce Gusto in mletimi kavnimi kapsulami
  • Samodejni izklop
  • Kompaktna zasnova
  • Tlačna črpalka 15 barov
  • 1400W

Tehnične informacije

ProizvajalecUFESA

Logistične informacije

Teža (bruto) 4,01 kg
Višina 37,50 cm
Širina 14,30 cm
Globina 28,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.