Ufesa salamoreznica Katana
1174
Ufesa salamoreznica Katana

Ufesa salamoreznica Katana

UFEGA-70405240
70405240
8422160052408
UFESA

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 40,90 €

MPC z DDV: Z ddv: 49,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Narežite najljubše narezke s salamoreznico Katana. Reže živila, kot so sir, kruh, zelenjava, in nastavljiv je debelino rezanja. Zložljiv pladenj za enostavno uporabo.

Opis izdelka

Narežite svoje najljubše narezke z rezalnikom Katana.
Zahvaljujoč odstranljivi plošči iz nerjavečega jekla s premerom 170 mm boste učinkovito rezali želeno hrano, kot so sir, narezki, kruh, zelenjava in drugo!
Prilagodite debelino od 0 do 15 mm, da dobite želeno debelino rezine. Ima zložljiv pladenj za hrano s snemljivim dnom za večje udobje.

Spletna stran proizvajalca: https://ufesa.es/vaporeras-y-arroceras/cortafiambre-katana-496.html

Tehnične informacije

ProizvajalecUFESA

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,30 kg
Višina 24 cm
Širina 12 cm
Globina 37 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.