Trust Rydo USB slušalke z mikrofonom

Trust Rydo USB slušalke z mikrofonom

TRUMM-24133
24133
8713439241334
TRUST

Petra Lebar
24 mesecev

MPC: MPC: 17,65 €

MPC z DDV: Z ddv: 21,53 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Trust Rydo USB slušalke z mikrofonom: žične slušalke z nastavljivim mikrofonom, udobne in lahke, primerne za video in zvočne klice. Barva: črna. Teža: 146 g.

Opis izdelka

Žične slušalke znamke Trust imajo mikrofon na nastavljivi ročici za jasno kakovost zvoka. Slušalke so naglavne in imajo mehke ušesne blazinice iz usnja, nastavljiv naglavni trak in majhno težo, zato ostanejo udobne tudi ob daljših klicih ali poslušanju glasbe. Idealne za uporabo z aplikacijami za video in zvočne klice, kot so Skype, Zoom, Teams ipd. Zaradi prefinjenega videza niso vpadljive.


Vrsta povezave: žična
Z mikrofonom: da
Vrsta slušalk: naglavne
Frekvenčni razpon: 20–20.000 HZ
Barva: črna
Dimenzije (Š x V x G): 180 × 140 × 60 mm
Teža: 146 g

Tehnične informacije

ProizvajalecTRUST
Slušalke - Vrsta slušalkŽične
Slušalke - Vodoodpornostne
Mikrofonda
PovezljivostŽične
Tip napraveSlušalke z mikrofonom
PriklopUSB

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 6,50 cm
Širina 18 cm
Globina 17 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.