TRUST GAMING SET TIPKOVNICA + MIŠKA GXT 845 TURAL

TRUST GAMING SET TIPKOVNICA + MIŠKA GXT 845 TURAL

TRUMI-22457
22457
8713439224573
TRUST

Petra Lebar
24 mesecev

MPC: MPC: 34,12 €

MPC z DDV: Z ddv: 41,63 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Trust Gaming set Tural: Igralna tipkovnica z živimi barvami LED osvetlitve, proti ghostingu, in miško s 6 odzivnimi gumbi. Kompatibilen z računalniki, prenosnimi računalniki, PS4 in Xbox One.

Opis izdelka

Ta igralni paket za osebne in prenosne računalnike vsebuje orodja za dvig vaše igralne kariere. Miška in tipkovnica delujeta z vsemi osebnimi in prenosnimi računalniki. Igralna tipkovnica Tural bo vašo igralno postavitev dopolnila z živimi barvami s svojo tribarvno LED osvetlitvijo, nastavljivo po svetlosti. Tehnologija proti ghostingu zagotavlja, da lahko pritisnete do 8 tipk hkrati. Miška ima 6 odzivnih gumbov in osvetljen dizajn. Izberite želeno hitrost z gumbom za izbiro DPI 1000-3200 DPI

Kompatibilnost
Združljive vrste naprav
računalnik, prenosni računalnik, igralna konzola
Združljive konzole
PS4, Xbox One
Združljive programske platforme
Chrome OS, MacOS, Windows

Tehnične informacije

ProizvajalecTRUST
SenzorOptični
NamembnostGaming
Vrsta tipkovniceGaming
Komplet z miškoDa

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 36 cm
Širina 33,20 cm
Globina 0,60 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.