SONOFF NFC Tag (2 nalepki)
1174
SONOFF NFC Tag (2 nalepki)

SONOFF NFC Tag (2 nalepki)

SONSH-6920075778083
NFC-Tag
6920075778083
SONOFF

Jan Suša
12 mesecev

MPC: MPC: 8,11 €

MPC z DDV: Z ddv: 9,89 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Praktičen in prenosen SONOFF NFC Tag za preprosto upravljanje luči s pametnim telefonom. Prilepite oznako NFC na steno in tapnite z mobilno napravo za vklop luči. Delite prizore s svojo družino in uživajte v udobju NFC. Visoka kakovost in enostaven postopek nastavitve. Dve nalepki v kompletu.

Opis izdelka

SONOFF NFC-Tag

Tapnite za osvetlitev
Vsako oznako NFC lahko nastavite na eno pametno sceno. Odtrgajte oznako NFC in jo prilepite na steno. S telefonom se dotaknite oznake NFC, da z lahkoto prižgete luči.

Ročna prtljaga ali nalepka
Prenesite jo z lahkoto in jo uporabite, kjer koli želite. Prilepite jo na steno in kjer jo boste lahko videli na prvi pogled. Ne glede na zahteve, ki jih želite, vam jih bo SONOFF NFC Tag pomagal doseči.

Delite s svojo družino
Delite prizor NFC s svojo družino prek Share Home, nato pa bodo lahko uživali v udobju NFC kot vi.

NA KARTICI STA DVE NALEPKI

Spletna stran proizvajalcaKakovost na vsakem koraku


Postopek nastavitve

Tehnične informacije

ProizvajalecSONOFF

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,15 kg
Višina 3 cm
Širina 2,50 cm
Globina 0,10 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.