SONGMICS komplet 3 plavajočih polic 40 -35 -30cm

SONGMICS komplet 3 plavajočih polic 40 -35 -30cm

SONDV-LWS40WT
LWS40WT
6955880324446
SONGMICS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 15,90 €

MPC z DDV: Z ddv: 19,40 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Sijajne bele plavajoče police z edinstveno obliko. Nosilnost 15 kg, primerne za različne predmete. Popolna dekoracija za vsak prostor. Enostavna montaža, priloženi vse potrebni elementi.

Opis izdelka

Ustvarite svoj dizajn: Ste klasičen tip? Naj vse 3 stenske police lebdijo navzgor. Ste radi ustvarjalni? Sprostite domišljijo in jih postavite navzgor in navzdol v edinstveno in izvirno obliko, da vam bodo gostje zavidali.

Notranja kakovost: Debele stenske police z nosilnostjo 15 kg vsaka elegantno prikažejo vaše fotografije, rastline, počitniške spominke in vse, kar vas osrečuje

Eleganca brez primere: Zaradi sodobne zasnove teh visečih polic in edinstvenosti sijajne bele barve za sijajni učinek niso le popolne v vsakem prostoru, ki potrebuje stensko dekoracijo, temveč se ujemajo tudi z vašim dekorjem

Elementi za pomoč pri montaži: Priložena so ne le razširitveni vijaki in vijaki, primerni za nevidne nosilce, ki so že nameščeni na hrbtni strani, temveč tudi jasno ilustrirana navodila

Kaj dobite: Komplet 3 stenskih polic različnih velikosti, ki zasijejo v vsakem prostoru, jasna navodila in komplet za montažo; zato ne čakajte več, temveč svoje stene s temi policami okrasite zdaj!

Specifikacije:
- Barva: Barva: bela sijajna
- Material: Material: iverna plošča
- Velikost izdelka:
- Velikost majhne police: Velikost: 10 x 30 x 7 cm (D x Š x V)
- Velikost srednje police: 10 x 35 x 8 cm (D x Š x V)
- Velikost velike police: 10 x 40 x 9 cm (D x Š x V)
- Skupna teža: 1,8 kg
- Max. Statična obremenitev vsake police: 8,8 kg: 15 kg.

Tehnične informacije

ProizvajalecSONGMICS

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,20 kg
Višina 44 cm
Širina 16,50 cm
Globina 15 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.