SONGMICS poštni nabiralnik GMB052G01

SONGMICS poštni nabiralnik GMB052G01

SONDV-GMB052G01
GMB052G01
0194343106076
SONGMICS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 34,34 €

MPC z DDV: Z ddv: 41,89 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
SONGMICS Poštni nabiralnik GMB052G01 - Antracitna izvedba, izdelan iz pocinkanega jekla s prašnim premazom. Ščiti vašo pošto pred vremenskimi vplivi in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ključavnica s pokrovom, držalo za časopise in enostavna namestitev

Opis izdelka

SONGMICS Poštni nabiralnik antracit
Pribežališče za vaša pisma: Ali poštarji vedno puščajo pisma na tleh pred vašimi vhodnimi vrati? To je še posebej nadležno v deževnih dneh. Poleg tega lahko vaša pošta kar tako izgine. Ta poštni nabiralnik SONGMICS vam priskoči na pomoč in vašim dopisom nudi kompaktno zavetje. Ta poštni nabiralnik, izdelan iz pocinkanega jekla in s prašnim premazom, ščiti natisnjene izdelke pred vremenskimi vplivi, poleg tega pa ima dolgo življenjsko dobo. podrobnosti naredijo razliko: Zaradi naslednjih premišljenih podrobnosti ta poštni nabiralnik izstopa iz množice: njegova ključavnica je opremljena s pokrovom, ki ga ščiti pred deževnico; držalo za časopise zagotavlja dodatno udobje; priloženi montažni dodatki omogočajo tudi enostavno namestitev.

Izdelek: Obseg dobave: SONGMICS Opombe: Vgrajen je tudi poštni nabiralnik, ki je opremljen z dodatkom:

Priporočljivo je, da poštni nabiralnik postavite na mesto, ki je zaščiteno pred vremenskimi vplivi, saj boste tako zagotovili daljšo življenjsko dobo.
1 x poštni nabiralnik
2 x ključi
4 x vijak
4 x dugi
4 x gumijasti distančniki
Barva: Antracit
Material: Material: pocinkano jeklo
Velikost: 37 x 10,5 x 37 cm (D x Š x V)
Teža: 3,4 kg

Uradna stran proizvajalca: https://www.songmics.de/

Tehnične informacije

ProizvajalecSONGMICS

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,60 kg
Višina 37 cm
Širina 10,50 cm
Globina 37 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.