SHE PTC keramični ventilatorski grelnik z vizualnim učinkom ognja 2000W
1174
SHE PTC keramični ventilatorski grelnik z vizualnim učinkom ognja  2000W

SHE PTC keramični ventilatorski grelnik z vizualnim učinkom ognja 2000W

SHEGA-SHX21PTC2000KE
SHX21PTC2000KE
9005151001730
SHE

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 73,69 €

MPC z DDV: Z ddv: 89,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Keramični ventilatorski grelnik s vizualnim učinkom ognja je odličen za dodatno toploto in prinaša prijetno vzdušje s svojim realističnim vzorcem plamena. Enostavno ga upravljate preko LED zaslona, njegova stabilnost in nizka raven hrupa pa zagotavljata udobje med delovanjem

Opis izdelka

SHX Keramični stolpni ventilatorski grelnik z učinkom kamina.

Naš ventilator SHX s keramičnim stolpičnim grelnikom v preprosti zasnovi z učinkom kamina je idealen za ustvarjanje dodatne toplote v hladnejših dneh.

Stolpni kamin navdušuje s svojo preprosto zasnovo in ga je mogoče odlično vključiti v vse sloge opreme. Poleg tega lahko vzorec plamena vklopite posamično in tako čudovito oživite ogenj.

Želeno temperaturo lahko nastavite s termostatom ventilatorskega grelnika in je prikazana na zaslonu. S funkcijo časovnika lahko ventilatorski grelnik SHX posamično programirate od 1 do 8 ur. Zahvaljujoč praktični funkciji oscilacije keramični ventilatorski grelnik enakomerno porazdeli toploto v prostorih do max. 20 m² v samo nekaj minutah.

Najpomembnejše prednosti keramičnega ventilatorskega grelnika SHX z dimniškim učinkom na prvi pogled

Naravni vzorec plamena z dimniškim učinkom se odlično prilega vsem stilom opreme

  • Visoka stabilnost
  • Nizka raven hrupa pri delovanju
  • Majhna količina vetra, saj ni potreben močan dovod hladilnega zraka
  • Trajnejši od drugih modelov
  • Grelne žice so neobčutljive na udarce
  • Manj neprijetnega vonja, saj se na keramiki ne moreta zažgati niti prah niti lasje
  • Znatno manjši vnos plesni, mikrobov, bakterij in virusov

Ključna beseda Alergija!

Zaradi narave grelnega registra velika površina keramičnega grelnega elementa ustvarja temperaturo, pri kateri se prah ne zažge. Posledica tega je manj drobnega prahu. To še posebej pozitivno vpliva na alergike. Keramični ventilatorski grelniki SHX so zato dobra rešitev za hitro ogrevanje.

Zaslon LED z velikim zaslonom in gumbi za upravljanje omogočajo enostavno upravljanje s samodejnim in ročnim upravljanjem.

Naravni vzorec plamena z učinkom kamina se odlično ujema z vsemi slogi notranjosti.

Keramični ventilatorski grelniki serije SHX združujejo alergijam prijazno tehnologijo ogrevanja PTC in privlačno obliko.

Tehnične informacije

ProizvajalecSHE

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,40 kg
Višina 20,20 cm
Širina 18 cm
Globina 89,70 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.