RND zaščitni vizir
1174
RND zaščitni vizir

RND zaščitni vizir

RNDDV-RND_600_00240
RND 600-00240
653415260783
RND LAB

Primož Novak
24 mesecev

MPC: MPC: 5,00 €

MPC z DDV: Z ddv: 6,10 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Zaščitni vizir iz kvalitetnega pleksi stekla za učinkovito zaščito pri različnih storitvah. Antistatičen, ne megli in ima mehko peno na delu čela za udobje. Zmanjšuje možnost vdora kužnih snovi v oči. Priporoča se uporaba skupaj z obrazno masko.

Opis izdelka

Zaščitni vizir iz kvalitetnega pleksi stekla je namenjen zaščiti obraza pri storitvah kot so priprava hrane, pedikura, nega telesa, strežba pijač, vrtna opravila in podobno.

Vizir je antistatičen, se ne megli, na delu čela pa ima mehko peno za dolgotrajno uporabo brez bolečin in pritiska v predelu čela.

Vizir lahko precej zmanjša tudi možnost vdora kapljic kužnih snovi v oči ali obraz do katerega prihaja pri kihanju in kašljanju. Za učinkovito zaščito se priporoča uporaba vizirja skupaj z obrazno masko.

Pred uporabo je potrebno z vizirja odstraniti zaščitno folijo. 

TEHNIČNI PODATKI
Teža: 38g
Dimenzije: 220 x 260 x 10mm
Šifra artikla: 14242

Tehnične informacije

ProizvajalecRND LAB

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,06 kg
Višina 0,32 cm
Širina 0,26 cm
Globina 0,04 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.