IGLOO Prenosna hladilna skrinja Latitude 30 L indigomoder

IGLOO Prenosna hladilna skrinja Latitude 30 L indigomoder

IGLGA-50332
50332
034223503321
IGLOO

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 61,47 €

MPC z DDV: Z ddv: 74,99 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Prenosna hladilna skrinja Latitude 30L, primerna za hlajenje višjih pijač. Udoben sedež in enostavno prenašanje z dvigljivim ročajem. Prostornina za 41 pločevink. Učinkovito hlajenje z dvignjeno zasnovo. Nova ekološka rešitev THERMECOOL Foam Cleaner.

Opis izdelka

IGLOO Prenosna hladilna skrinja Latitude 30L visokega profila za hlajenje višjih pijač, kot so vino, 2-litrske steklenice in športne pijače. Njegova višina nam ustreza za udoben sedež, kar je najprimernejše za piknik zabave. Dvigljiv ročaj omogoča enostavno prenašanje z eno roko Vanj lahko zložimo 41 pločevink Tehnologija Cool Riser – dvignjena zasnova izboljša učinkovitost hlajenja NOVO EKO prijazna rešitev THERMECOOL Foam Cleaner

Tehnične informacije

ProizvajalecIGLOO

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,98 kg
Višina 43,81 cm
Širina 30,07 cm
Globina 45,72 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.