BRUNNER prenosni hladilnik POLARYS FREEZE SZ 54L, 0826054N

BRUNNER prenosni hladilnik POLARYS FREEZE SZ 54L, 0826054N

BRUDV-0826054N
0826054N
8022068085401
BRUNNER

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 327,79 €

MPC z DDV: Z ddv: 399,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
BRUNNER prenosni hladilnik POLARYS FREEZE DZ 45L: Dvojni coni za hlajenje in zamrzovanje. Snemljiva baterija (opcijsko). Visokokakovosten kompresor. Prenosna in zanesljiva izbira za poletne aktivnosti na prostem.

Opis izdelka

Predstavljamo  Prenosni Hladilnik/Zamrzovalnik z Kompresorjem

Zasnovan za pustolovce, izlete in vsakodnevno uporabo, POLARYS FREEZE SZ ponuja neprekosljivo hladilno zmogljivost in vsestranskost v elegantnem, modernem paketu. Z vzdržljivim ohišjem iz udarnega plastike in napredno izolacijo ta kompresorski hladilnik/zamrzovalnik zagotavlja, da bodo vaša hrana in pijača ostale sveže in hladne kjerkoli že ste.

 

Ključne Značilnosti:

 

  • Visoka Hitrost Hlajenja: Opremljen z najnovejšo tehnologijo kompresorja, POLARYS FREEZE SZ zagotavlja hitro hlajenje, kar omogoča, da vaše stvari hitro dosežejo želeno temperaturo.
  • Natančen Nadzor Temperature: Popoln nadzor nad vašimi hladilnimi potrebami z intuitivnim digitalnim zaslonom. Enostavno prilagodite in spremljajte notranjo temperaturo, da ustreza vašim željam. 
  • Širok Razpon Temperatur: Od zamrzovanja do hlajenja, POLARYS FREEZE SZ ponuja širok razpon temperatur za različne predmete. Uživajte v prilagodljivosti za shranjevanje zamrznjenih izdelkov ali ohranjanje pijače hladne.
  • Ekstremna Hladna Zmožnost: Zmožen doseči temperature do -20°C (-4°F), ta hladilnik/zamrzovalnik zagotavlja, da bodo vaši kvarljivi izdelki ostali zamrznjeni tudi v najzahtevnejših pogojih.
  • Tiho Delovanje, Nizka Poraba: Uživajte v miru in tišini med potovanjem. POLARYS FREEZE SZ deluje tiho, kar ga naredi idealnega za uporabo v avtodomih, čolnih, kampih in še več. Poleg tega, s svojo nizko porabo energije, lahko varčujete z energijo brez izgube zmogljivosti.
  • Več napetostna Združljivost: Ne glede na to, ali ste na cesti ali doma, POLARYS FREEZE SZ ima rešitev. Podpira tako vhode 12V in 24V DC za uporabo v vozilih kot tudi vhode 100V do 240V AC za standardne domače vtičnice.
  • Kompaktna in Moderna Oblika: Z elegantno in kompaktno obliko se POLARYS FREEZE SZ zlije v vsako okolje. Ne glede na to, ali je postavljen v avtomobil, tovornjak, avtodom ali dom, doda pridih sodobne elegance vašemu prostoru.
  • Vzdržljiva Konstrukcija: Zgrajen za prenašanje težav potovanja, POLARYS FREEZE SZ ima trpežno ohišje iz udarnega plastike, ki ščiti pred udarci, vibracijami in grobim ravnanjem. Bodite prepričani, da bo vaš hladilnik/zamrzovalnik prestal številne avanture.

 

Lastnosti:

 

• Visoka hitrost hlajenja

• Natančno prilagajanje preko digitalnega prikaza

• Širok razpon temperatur

• Najnižja dosegljiva temperatura: -20°C

• Tiho delovanje, nizka poraba

• Napetost: 12V / 24V (DC), 100/240V (AC)

• Skupna vhodna moč: 45W

• Tehnologija: Kompresor

 

Ne glede na to, ali se odpravljate na kampiranje, na potovanje po državi ali preprosto potrebujete zanesljiv hladilnik/zamrzovalnik za vsakodnevno uporabo, je POLARYS FREEZE SZ vaša rešitev. Uživajte v priročnosti natančnega nadzora temperature, izjemne hladilne zmogljivosti in elegantnega dizajna, ki se prilega vsa

Tehnične informacije

ProizvajalecBRUNNER

Logistične informacije

Teža (bruto) 16,28 kg
Višina 54 cm
Širina 65 cm
Globina 42 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.