Brabantia nož za sir
1174
Brabantia nož za sir

Brabantia nož za sir

BRAGA-126222
126222
8710755126222
BRABANTIA

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 7,30 €

MPC z DDV: Z ddv: 8,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia rezalnik za sir je idealen za rezanje vseh vrst sira. Ima ostro rezilo, ergonomsko obliko in visokokakovostno izdelano rezilo iz nerjavnega jekla. Enostaven za čiščenje in shranjevanje, ter trajnostna izbira. Del kolekcije Brabantia Tasty+.

Opis izdelka

Rezalnik za sir Brabantia je odličen za rezanje vseh vrst sira. Ta eleganten in stilski rezalnik ima ostro rezilo in odličen oprijem - za enostavno rezanje. Prednosti in lastnosti Večnamenski - idealen za mehke in trde sire. Priročen - ergonomska oblika. Oster dlje časa - ultrazvočno polirano rezilo. Močan - rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Enostaven za čiščenje - primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Brezproblematična uporaba - 2-letno jamstvo in servis. Enostavno shranjevanje - zanka za obešanje. Vzdržljiv - ročaj iz trpežne plastike. Trajnostna izbira - izdelan iz 37 % recikliranega materiala, po uporabi ga je mogoče 100 % reciklirati. Razširljiv - del kolekcije Brabantia Tasty+.

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,04 kg
Višina 19,90 cm
Širina 7,50 cm
Globina 1,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.