Brabantia kuhinjski organizator siv

Brabantia kuhinjski organizator siv

BRAGA-117503
117503
8710755117503
BRABANTIA

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 10,57 €

MPC z DDV: Z ddv: 12,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia kuhinjski organizator je kompakten in učinkovit pripomoček za urejenost vaše kuhinje. Narejen iz trpežnih in nedrsečih materialov, nudi prostor za detergent, pomivalne gobice in drugo. Enostaven za vzdrževanje.

Opis izdelka

Brabantia kuhinjski organizator 

Brabantia kuhinjski organizator poskrbi za red v vaši kuhinji. Kompktne oblike, kljub temu ponuja veliko postora za detergent, pomivalne gobice in drugo. Narejen je iz obstojnih in ne drsečih materialov. 

Lastnosti

  • Mere (VxŠxG): 11,5x19,0x8,5cm
  • Možnost pranja v pomivalnem stroju

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,30 kg
Višina 11,50 cm
Širina 8,50 cm
Globina 19 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.