Brabantia WC četka i stalak za toalet - metal
1174
Brabantia WC četka i stalak za toalet - metal

Brabantia WC četka i stalak za toalet - metal

BRAGA-223228
223228
8710755223228
BRABANTIA

Anita Brelih
60 months

MPC: MPC: €17.95

MPC z DDV: Z ddv: €21.90

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia WC ščetka in stojalo - bež: Učinkovito čiščenje s sodobnim dizajnom. Diskretno držalo ohranja ščetko skrito, a vedno pripravljeno. Odporno proti koroziji, idealno za vlažne prostore. Jamstvo in servis za brezskrbno uporabo. Ekološka izbira, izdelano iz recikliranih materialov.

Product description

Brabantia WC četka sa metalnim postoljem

Izvrstan dizajn toaletne četke iz Brabantia Profil serije bit će izvrstan dodatak vašoj kupaonici. Njegov dizajn od nehrđajućeg čelika daje mu osjećaj kvalitete. Stalak možete postaviti bilo gdje u sobi. Odličan pomoćnik za održavanje čiste WC školjke, s tipično elegantnim dizajnom karakterističnim za brand Brabantia.

Značajke:

  • Materijal: Nehrđajući čelik s antikorozivnim svojstvima
  • Dimenzije: 42 × 12 × 12 cm

Službena stranica proizvođača

Technical Information

ManufacturerBRABANTIA

Logistical Information

Weight 0,60 kg
Height 42 cm
Width 12 cm
Depth 12 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.