AQARA Cube T1 Pro (CTP-R01) - Zigbee krmilnik

AQARA Cube T1 Pro (CTP-R01) - Zigbee krmilnik

AQASH-0033
CTP-R01
6970504217614
AQARA

Žiga Verbajs
12 mesecev

MPC: MPC: 13,00 €

MPC z DDV: Z ddv: 15,86 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Prepoznava več dejanj, preprosto konfiguriranje in upravljanje pametnih dodatkov. S 6 gibov priročno upravljajte naprave. Vrhunski občutek nadzora s prefinjenim dizajnom. Dolga življenjska doba baterije in podpora za Amazon Alexa ter HomeKit.

Opis izdelka

Aara Cube je pametni brezžični krmilnik, ki prepozna več dejanj. Konfigurirajte Cube prek aplikacije in jo lahko uporabite za upravljanje različnih pametnih dodatkov prek nadzora povezave.

Vgrajen je s 6-stopenjskim žiroskopom, ki omogoča izvajanje 6 gibov kadar koli in podpira nediferencirane slepe operacije na kateri koli strani
Z nežnim videzom in udobnim dotikom predstavlja vrhunski občutek nadzora
Inteligentne izdelke Aqara je mogoče povezati skupaj, da prispevajo k inteligentni hiši
6 prilagodljivih potez/kontrol
2 leti življenjske dobe baterije
Zigbee 3.0.
Podpora za Amazon Alexa in HomeKit.

Tehnične informacije

ProizvajalecAQARA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 4,50 cm
Širina 4,50 cm
Globina 4,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.