Anker Eufy security EufyCam E330 dodatna kamera

Anker Eufy security EufyCam E330 dodatna kamera

ANKNC-T8600321
T8600321
194644151560
ANKER

Andrej Umnik
24 mesecev

MPC: MPC: 106,48 €

MPC z DDV: Z ddv: 129,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Anker EufyCam E330 je dodatna kamera, ki vam omogoča zajemanje osupljivih podrobnosti v 4K HD kakovosti tako podnevi kot ponoči. S sledenjem med kamerami boste imeli hitre in enostavne preglede dogodkov, medtem ko bo prepoznavanje obraza razlikovalo med družino in tujci

Opis izdelka

  • Jasnost 4K, podnevi in ponoči: zajemite vse podrobnosti v osupljivi 4K HD, podnevi in ponoči. Z našim izjemno občutljivim senzorjem in barvnim nočnim vidom boste uživali v kristalno čistih, živahnih posnetkih tudi ponoči.

  • Sledenje med kamerami z BionicMind™: izkusite hitre in enostavne preglede dogodkov s sledenjem med kamerami. Izkoristite resnični potencial vaše varnosti – prepoznavanje obraza razlikuje med družino in tujci.

  • Stabilno vtičnično napajanje za snemanje 24/7: uživajte v udobju priklopnega napajanja z našim 5 m kablom in uživajte v neprekinjenem snemanju 24/7. Brez skrbi za napajanje, samo brezhibna varnost na dosegu roke.

  • Stabilen Wi-Fi in enostavna DIY namestitev: stabilna pokritost z Wi-Fi, ki doseže vsak kotiček vašega doma do 464 m2, s čimer se izognete varnostnim slepim kotom, ki jih povzročajo izpadi ali nezadostna pokritost z Wi-Fi. Brezžična povezljivost deluje na razdaljah do 25 m med kamerami in HomeBase 3, kar omogoča preprosto namestitev DIY kjer koli je na voljo električna energija.

  • Prihranite mesece varnostnih posnetkov 24/7: z eufyCam E330 so vaši podatki zaščiteni z naprednim šifriranjem in vedno imate nadzor*.
    Dodatna kamera za delovanje potrebuje HomeBase 3, ki ponuja razširljivo shranjevanje* do 16 TB, vse brez mesečne naročnine.

  • Opomba: Dodatna kamera za delovanje potrebuje HomeBase 3.


Po čem eufyCam E330 (Professional) izstopa?

  • Snemanje 24/7
    Nenehno snemajte brez skrbi, da bi vam zmanjkalo baterij.
  • 4K Ultra HD
    Oglejte si več podrobnosti s 4K Ultra HD v neverjetnih barvah, tudi ponoči.
  • BionicMind™
    Naš AI lahko z 99-odstotno natančnostjo ugotovi, ali je nekdo znan ali tujec.
  • Izboljšan Wi-Fi
    Brez žic med kamerami in HomeBase omogoča enostavno namestitev naredi sam.
  • Sledenje prek kamere
    Samodejno združi videoposnetke istega dogodka in osebe za hiter in enostaven pregled.
  • Razširljiva lokalna shramba
    Povečajte prostor za shranjevanje do 16 TB in prihranite mesece neprekinjenih videoposnetkov. Za ta korak potrebujete bazo HomeBase 3.

Nikjer ni mrtvega kota s sledenjem navzkrižne kamere

Samodejno združi videoposnetke istega dogodka in osebe po vrstnem redu v več kamerah. Ustvari koherenten videoposnetek dogodka, ki vam omogoča hitro in celovito razumevanje in pregled zaznanih dogodkov.





Snemanje 24/7, da ne zamudite ničesar
Ni vedno mogoče vedeti, kdaj se bo kaj zgodilo ali kdaj lahko pridejo obiskovalci. Če ne veste, kaj se dogaja doma, ko ste zdoma ali ko spite, je to lahko pravi vir skrbi.

Na srečo eufyCam E330 (Professional) ponuja zanesljivo rešitev za te skrbi. S snemanjem 24 ur na dan, 7 dni v tednu ter nadzorom s pomočjo umetne inteligence in dostopnostjo od koder koli in kadar koli, ste lahko brez skrbi, saj veste, da je vaš dom zaščiten.




Stabilno žično napajanje
Zagotavlja neprekinjeno snemanje in odpravlja tesnobo pri bateriji. Nikoli ne zamudite pomembnega trenutka.

Izboljšan Wi-Fi
Izboljšan Wi-Fi zanesljivo doseže vsak kotiček vašega doma (do 464 m2), pri čemer se izogne varnostnim slepim kotom, ki jih povzročajo izpadi Wi-Fi ali ozka pokritost Wi-Fi.

Brez žic med kamero in HomeBase 3
Izredno dolg napajalni kabel ponuja 5 m dosega. Brezžična povezljivost deluje na razdaljah do 25 m med kamerami in HomeBase 3. Enostavna DIY namestitev je možna povsod, kjer je na voljo napajanje.


Pametna pomoč 24/7 z BionicMind™
Z naprednim prepoznavanjem, ki ga omogoča BionicMind™, je vaša varnost dvignjena na višjo raven. Takoj izveste, če je pred vrati tujec ali ko vaša družina varno prispe domov.

Samoučeče se prepoznavanje obraza
BionicMind™ uporablja tako vaše telo kot obraz, da vas prepozna, tako da vas bodo še vedno prepoznali, tudi če so vaša usta pokrita s klobukom ali šalom. Po vsakem prepoznavanju uporablja samoučeče se algoritme in bo sčasoma izboljšal natančnost na več kot 99,9 % – ne glede na to, kaj nosite ali kako se približate fotoaparatu.


Zmanjšajte število nepotrebnih opozoril
Zmanjša 95 % lažnih alarmov in se jih samodejno nauči zmanjševati.

Dnevna varnostna poročila
Analizira nenavadne dogodke, vzorce in trende. Uporabnike obvešča prek dnevnih varnostnih poročil, tako da je mogoče oceniti tveganja in jih preprečiti.


Barvni nočni vid
Z objektivom z veliko zaslonko f/1,4, senzorjem z visoko občutljivostjo, zmogljivim infrardečim sevanjem in reflektorjem s 100 lumni fotoaparat prepušča skoraj vso razpoložljivo svetlobo, da vam kadar koli prikaže pristne barve.

Razširljiv do 16 TB
HomeBase 3 je mogoče razširiti do 16 TB z dodatnim pomnilniškim pogonom, kar vam omogoča shranjevanje mesecev varnostnih posnetkov 24/7.



Druge funkcije

  • Združljivost glasovnega pomočnika
    Deluje z Alexa in Google Assistant.
  • Dvosmerni zvok
    Komunicirajte z vsemi, ki stopijo na vašo posest.
  • Spremljajte le področja, ki jih želite
    Nastavite območja dejavnosti, da izboljšate svojo varnost za brezskrbnost.
  • Izdelan za vse vremenske razmere
    Z zaščito pred vremenskimi vplivi IP67 je eufyCam E330 (Professional) zaščiten pred dežjem, prašnimi nevihtami ali ekstremnimi temperaturami.
  • Prestrašite vsiljivce z žarometom
    Pošljite morebitne kršitelje v beg z reflektorjem, ki se aktivira z gibanjem in sproži tudi sireno.

Enostavna namestitev v samo 4 korakih

  • Vklopite kamero
    Priključite napajalnik 12V 1A na kamero.
  • Vklopite HomeBase 3
    Priključite napajalnik 12 V 2 A na HomeBase 3.
  • Povežite se z omrežjem
    Povežite svoje kamere, HomeBase 3 in Wi-Fi tako, da sledite navodilom v naši aplikaciji.
  • Pogled v živo z aplikacijo eufy
    Uživajte v miru z ogledom v živo, snemanjem 24/7 in takojšnjimi obvestili o varnostnih dogodkih, vse to pa je dostopno z aplikacijo eufy Security.

Tehnične podrobnosti:

  • Resolucija: 4K
  • 24/7 snemanje: da
  • Napajanje: stabilno žično napajanje
  • Integrirani solarni panel: ne
  • Funkcije AI: prepoznavanje obraza, zaznavanje ljudi, zaznavanje vozil, zaznavanje hišnih ljubljenčkov
  • AI Samoučenje: da
  • Razširljiv prostor za shranjevanje: da (HomeBase 3)
  • Odporen na vremenske vplive: IP67
  • Vidno polje: 135°

Spletna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecANKER
Največja ločljivost4K
PovezljivostWi-Fi
NapajanjeKlasično
OstaloZunanja kamera

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,85 kg
Višina 23 cm
Širina 19 cm
Globina 18 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.