1MORE Colorbuds 2 brezžične slušalke black

1MORE Colorbuds 2 brezžične slušalke black

1MORE-55959
ES602 Black
6933037201659
1MORE

Andrej Umnik
24 mesecev

MPC: MPC: 69,66 €

MPC z DDV: Z ddv: 84,99 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
1MORE Colorbuds 2 brezžične slušalke black: Prilagodite si zvok z napredno tehnologijo SoundID. S tehnologijo QuietMax ANC in Qualcomm cVc 8.0 boste uživali v kristalno čistem zvoku in visoki kakovosti klicev. Brezhibna povezava s pomočjo Bluetooth 5.2. Odkrijte nov nivo brezžičnega poslušanja.

Opis izdelka

VAŠ PRILAGODEN ZVOK:
Zahvaljujoč napredni in neprekosljivi tehnologiji SoundID lahko slušalke ColorBuds 2 z odpravljanjem hrupa ustvarijo osebni zvočni profil s hitrim testom sluha v aplikaciji, da dobite resnično prilagojeno izkušnjo poslušanja. Tehnologija SoundID vas pozna bolje kot vaša ušesa in vam zagotavlja najbolj melodičen zvok, ki so ga umetniki slišali v studiu.


Tehnologija QuietMax ANC:
tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa QuietMax, ki jo je razvil 1MORE, zagotavlja nastavljivo odpravljanje hrupa za individualne potrebe. Z načinom ANC se nič ne more postaviti med vas in vašo glasbo, medtem ko lahko v (transparency mode) načinu poslušate, kaj se dogaja okoli vas.

Očarljiv zvok:
ColorBuds 2 ima 7 mm dinamični gonilnik, čip Qualcomm s tehnologijo aptX Adaptive Audio Codec, ki zvoku povrne v prvotni sijaj. Tudi najmanjši detajli zasijejo. Slušalke lahko vaši glasbi dajo več nizkih tonov kot prejšnji ColorBuds.

Tehnologija za odpravljanje hrupa Qualcomm cVc 8.0:
dva mikrofona v vsakei slušalki s tehnologijo za odpravljanje hrupa cVc8.0 lahko učinkovito zavirata hrup v ozadju in oddaja kristalno čisto glasovno kakovost pri klicanju, oseba na drugem koncu linije bo imela občutek, da se pogovarjate v mirni notranjosti!


Najnovejši Bluetooth 5.2 s takojšnjim seznanjanjem:
Bluetooth 5.2 zagotavlja brezhibno, izboljšano, stabilno povezavo in visoko zmogljiv zvok, kar vam omogoča brezžično izkušnjo brez primere. Ušesni čepki ColorBuds 2 se povežejo takoj, ko jih odstranite iz etuija.

Tehnične informacije

Proizvajalec1MORE

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,30 kg
Višina 5,50 cm
Širina 3 cm
Globina 3,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.