Ugreen USB 2.0 na Micro USB+Lightning+Type C (3 v 1) podatkovni kabel pleten 1,5m
1174
Ugreen USB 2.0 na Micro USB+Lightning+Type C (3 v 1) podatkovni kabel pleten 1,5m

Ugreen USB 2.0 na Micro USB+Lightning+Type C (3 v 1) podatkovni kabel pleten 1,5m

UGRTI-50203
50203
6957303852031
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 24,14 €

MPC z DDV: Z ddv: 29,45 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen USB 2.0 na Micro USB+Lightning+Type C (3 v 1) kabel je primeren za polnjenje in sinhronizacijo podatkov na napravah z Lightning, USB-C in micro USB priključki. Dolžine 1,5m, je izredno trpežen ter ima visoko kakovostne priključke. Certifikat MFi zagotavlja združljivost z napravami iOS.

Opis izdelka

Ugreen USB 2.0 na Micro USB+Lightning+Type C (3 v 1)

Micro USB je najpogosteje uporabljen vhod na mobilnih napravah, kot so Android telefoni in tableti na trgu, kabel je zgrajen na osnovi Micro USB kabla.

Kabel ima MFi certifikat: Ko priključite priključek Lightning na konec Micro USB, se kabel spremeni v kabel Lightning. S certifikatom MFi lahko sinhronizirate ali polnite svoje naprave iOS.

 USB tip C: Najdete ga na nekaterih najnovejših mobilnih napravah na trgu, manjši je, vendar hitrejši pri prenosu in polnjenju podatkov, preprosto priključite USB priključek tipa C na konec Micro USB, postane kabel USB tipa C.

Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, je zelo trpežen kabel z več priključki za vse vaše različne mobilne naprave za prenos podatkov in polnjenje.

 Lastnosti:

MFi Certified

Primeren za napravo z Lightning, USB- C & micro USB

Funkcija: Polnjenje in sinhronizacija podatkov

Moč: 5V / 2.4A

Dolžina: 1,5m

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriklopLightning, MicroUSB, USB-C
PriključekVeč priključkov

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 15 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.