Vračamo se na običajni potek poslovanja

Vračamo se na običajni potek poslovanja

Od ponedeljka, 4. maja 2020 naprej je zopet možen osebni prevzem blaga v našem skladišču in servisu vendar je obvezno potrebno upoštevati navodila in smernice, ki so bile odrejene s strani države. Navajamo jih spodaj:

  1. pred vstopom v objekt si morate obvezno nadeti svojo zaščitno masko
  2. vstopajte posamično. Na prevzemnem mestu sta lahko v prostoru največ dve stranki. V primeru, da pred seboj že vidite nekoga, počakajte zunaj pred vrati in vstopite šele ko gre ena stranka ven.
  3. ob vstopu razkužiti roke z razkužilom, ki je na voljo
  4. ohraniti varnostno razdaljo 2m v primeru, da je pred vami še kdo drug

Na prevzemnem mestu povejte iz katerega podjetja ste in počakajte, da skladiščnik odloži vaš paket predno ga primete vi. Enako velja za podpisovanje dokumentov - dobavnic.

ENAKA pravila veljajo tudi za blago, ki ga prinesete ali pridete iskat v naš servis. Vhod je možen v kleti, dostop pa je po zunanjih stopnicah. Glavni vhod je še vedno zaklenjen.

Za vsa spletna naročila pa velja tudi običajni cenik dostave in sicer za vsa naročila z neto vrednostjo nad 199€ je za področje Slovenije poštnina brezplačna.

ODPREMA PAKETOV ISTI DAN

Še vedno velja novi urnik oddaje naročil za odpremo isti dan in sicer vaše naročilo morate oddati najkasneje do 12:30 ure, če želite da bo še isti dan odpremljen s Pošto Slovenije. V nasprotnem primeru bo odpremljen naslednji delovni dan. Pošta Slovenije namreč v času pandemije pakete pobira ob 13:00 uri (namesto ob 15:00 kot običajno)

ODPREMA PAKETOV ISTI DAN

Od ponedeljka dalje tudi Pošta Slovenije nadaljuje z običajnim poslovanjem, torej za odpremopaketov isti dan velja klasični urnik. Vaše naročilo mora biti oddano do 14:45 ure da bo odposlano isti dan. V petek pa do 13:45 ure.

Direktna komunikacija v živo s komercialo še vedno ni možna. Svetujemo da uporabite Email, telefon ali Skype za kakršna koli vprašanja, ki jih imate za komercialo.

Ostanite zdravi in pazite na sebe in ljudi okoli vas.