Vonhaus kolekcija Pomlad & Poletje 2020

Vonhaus kolekcija Pomlad & Poletje 2020

Predstavljamo vam ponudbo VonHaus iz linije pomlad in poletje 2020 v kateri so po novem plinski in klasični žari s funkcijo smokerja, lesene sedežne vrtne garniture, kot tudi posamezni stoli, viseči stoli, viseče mreže ali pa izredno popularne in izredno iskane gugalne klopi s streho ali brez. Da pa vam pri žaru med peko ne bo prevroče pa je na voljo tudi streha za žar. Je ognjevarna in tako ste lahko popolnoma brez skrbi pri peki.

Plinski žari so prva izbira med ljubitelji peke na žaru. Kaj pa značilni okus po oglju in vonj po dimu? Ali pa dimljeno meso? Predstavljamo ponudbo VonHaus žarov za peko iz linije pomlad in poletje 2020.

Vrtna garnitura Loveseat za mlade zaljubljence, gugalnica za mlado družino in dvosed gugalnik za starejše. Narejeni iz jeklenega okvirja in odporne tkanine.

Kakovostne lesene garniture iz malezijskega trdega lesa Meranti. Rustikalen set s prevleko iz tikovega olja za bolj zahtevne kupce.

V ponudbi imamo tudi lične viseče stole, ki se pritrdijo na debelejšo vejo drevesa ali jeklen drog in imajo nosilnost do 110kg; viseče mreže z lastnim okvirjem ali takšne, ki jih zavežete na druge elemente; rastlinjake, ki bodo vaše pridelke ali rože obvarovali proti ekstremom in ultra kompakten zložljiv vrtni voziček, ki je primeren tudi za kampiranje.

»Ustvarite vrt, ki ste ga vedno želeli. Od žarov, senčnikov in elegantnih lesenih vrtnih garnitur – združite udobje in slog z našo bivalno kolekcijo na prostem. Vsem aprilskim kupcem na voljo z dodatnim popustom.«

OGLED IZDELKOV