Teamgroup T-Force novosti

Teamgroup T-Force novosti

Predstavljamo nove, doslej najhitrejše microSD spominske kartice Teamgroup T-Force kategorije A2, RGB SSD-je in RGB spominske module DDR4 naslednje generacije. Že na zalogi.

MicroSD kartice Teamgroup T-Force A2

Nove microSD spominske kartice Teamgroup T-Force kategorije A2 v kapacitetah od 256GB do 1TB dosegajo hitrosti prenosa vse do 100/90 MB/s in veljajo za ene izmed najhitrejših v svoji kategoriji, zato so še posebno priporočljive pri uporabi gaming naprav in pametnih telefonov. Že na zalogi!

Povezava do izdelkov na B2B

SSD disk z RGB ohišjem

Unikaten in edinstven SSD disk iz serije T-Force DELTA MAX RGB uporablja največjo površino svetlobnih učinkov ter edinstveni dvojni sistem krmiljenja. Vgrajen čip NAND nudi popolno zaščito podatkov, poleg tega pa ima vgrajen optimizacijski mehanizem, ki lahko podaljša življenjsko dobo SSD diska.

Povezava do izdelka na B2B

DDR4 pomnilniški moduli z RGB osvetlitvijo

T-Force XTREEM ARGB pomnilnik je prvi, ki ima celotno površino preoblečeno v odsevno ogledalo, ki prepušča RGB LED osvetlitev. Pomnilnik T-Force XTREEM ARGB je dobitnik nagrade reddot winner 2020 in je patentiran. Številni testi pa dokazujejo, da pomnilnik spada v sam vrh tako po zmogljivosti, kot tudi izgledu.

Povezava do izdelka na B2B