SONOFF DIY smart-home komponente

SONOFF DIY smart-home komponente

Še vedno ročno vklapljate stenska stikala?

Ste kdaj razmišljali, kako bi bilo lepo, če bi lahko prilagodili sobno temperaturo kar medtem, ko se peljete domov?

Verjetno ste se že kdaj odpravili od doma ampak ste se vrnili, ker niste bili prepričani ali ste zaprli vsa okna, ugasnili vse luči in izključili ostale elektronske naprave?

Ali ne bi bilo super, če bi lahko vsa okna, svetila in ostale elektronske elemente nadzirali kar z vašim mobilnim telefonom?

In ne, za to vam ne bo potrebno odšteti ogromno denarja.

SONOFF – »smart on, off« je dokaj »nova« blagovna znamka, predvsem je nova v naši ponudbi. Naj vam jo na kratko predstavimo:

SONOFF Technologies Co., Ltd, s sedežem v Shenzhenu na Kitajskem, je vrhunski proizvajalec avtomatizacije pametnega doma, specializiran za raziskave in razvoj, načrtovanje, proizvodnjo in trženje. S ciljem "postati vodilni v svetovni industriji pametnih domov", da bi uresničili vizijo "olajšanja življenja". Od ustanovitve leta 2016 so uvedli veliko izdelkov v obliki pametnih stikal, v celoti predani izpolnjevanju avtomatizacije doma, da bi uporabniki lahko dostopali do pametnega in preprostega življenja.

Po novem na voljo tudi preko našega B2B-ja.

Cenovno dostopne komponente, s katerimi lahko brez večjih težav in pomoči profesionalcev, vaš dom spremenite v pametni dom.

Spremenite bilo katero žarnico v pametno žarnico z WiFi adapterjem. Nadzirajte vaše luči s pametnimi stenskimi stikali. Spremljajte porabo določenih naprav preko pametne vtičnice z merilcem porabe. Osvetlite vašo dnevno ali delovno sobo z ambientalnimi LED trakovi in jih upravljajte preko vašega telefona (WiFi); namestite senzorje na okna in vrata in nikoli več ne boste v skrbeh, ali ste jih zaprli ali ne. Namestite senzorje za temperaturo in vlago v prostore, kjer imate občutljive predmete. Ali pa enostavno namestite vodoodporno pametno zunanjo vtičnico v vašo vrtno uto in jo vklapljajte in izklapljajte preko telefona. No, omenjamo nadzor preko telefona… Dejansko pa si lahko z REST API-jem, ki ga podpira SONOFF povežete krmilnik na bilo katero napravo.

Pa cene? To vam bo najbolj všeč saj so cene SONOFF komponent dosegljive praktično vsakomur! Gibljejo se od 5€ (senzor gibanja) do 30€ (WiFi LED trak).

Preverite našo ponudbo ali obiščite uradno spletno stran in v kolikor iskanega izdelka nimamo na zalogi, nas kontaktirajte. Dobave so hitre. Nudimo tudi količinski popust, za vse ki se ukvarjate z masovno montažo in svetovanjem.