Predstavljamo SanDisk Professional™

Predstavljamo SanDisk Professional™

Novo v naši ponudbi - vrhunske, profesionalne rešitve za shranjevanje podatkov. Izdelane tako, da tečejo z vami. Razširljive na katero koli raven proizvodnje.

SanDisk Professional združuje najboljšo, profesionalno »dediščino« blagovne znamke G-Technology, ki je znana predvsem v svojem razredu – za hollywoodsko medijsko in zabavno industrijo – z globalnim zaupanjem SanDisk.

Odslej na voljo tudi pri nas! V primeru naročila nas kontaktirajte. Na našem B2B so predstavljeni le nekateri izdelki iz portfelija.

En zmogljiv portfelij

Zmogljivost, razširljivost in zanesljivost. Portfelij, napolnjen z močjo in narejen za manevriranje. Obsežen nabor profesionalnih rešitev za vsako fazo vašega delovnega procesa.

Visoka zmogljivost

Izjemna hitrost. Zmogljivost za vsako delo.

Od visoko zmogljivih prenosnih SSD-jev do namiznih RAID sistemov z več kot 100TB prostora za največje produkcije – edina omejitev je vaša domišljija.

Premijski izgled

Podrobnosti so v vsaki malenkosti.

Izpopolnimo vsak vidik naših izdelkov, da ustvarimo brezkompromisno kakovost, ki združuje čudovit dizajn z visoko zmogljivo funkcionalnostjo. Kombinacija vrhunskih aluminijastih ohišij debelega profila in materialov, ki so mehki na dotik – pozornost je namenjena vsaki podrobnosti, ki jo morate videti, dotakniti in občutiti, da verjamete.

Zanesljivost

Odporni izdelki od znotraj navzven.

V vsaki posamezni komponenti, ki je vključena v naše izdelke, je zagotovljena zanesljivost v kombinaciji z robustno vzdržljivostjo. Enterprise diski Ultrastar® se tako npr. ponašajo z odlično razpršitvijo toplote za ohranjanje hlajenja pod pritiskom in varnostno tehnologijo ArmorLock™, ki pomaga ohranjati zasebnost kjer koli.

Modularnost

Ustvarjeni za prilagajanje z vami.

Razvili smo zmogljiv modularni portfelij, ki se lahko z vami prilagaja na katero koli raven proizvodnje. Zasnovan za sodelovanje v harmoniji ali samostojno. Povežite več pogonov za eksponentno razširitev zmogljivosti ali prilagodite svojo nastavitev z možnostmi namestitve po meri.

Izdelki

Od zajemanja, prenosa, shranjevanja in arhiviranja. Izkusite popolnoma novo stopnjo izdelkov serije PRO.

1. PRO čitalci & priklopne postaje

Kopirajte s hitrostjo zajemanja - Profesionalni čitalniki in priklopna postaja za največjo učinkovitost razbremenitve.

Ogled izdelkov

2. PRO robustni diski

Ultra vzdržljivi. Visoko zmogljivi in prenosljivi - Izjemno robustna vzdržljivost in hitri prenosi za shranjevanje in urejanje velikih datotek kjer koli.

Ogled izdelkov

3. PRO namizni pogoni

Premium stil. Najvišja zmogljivost - Zanesljivo varnostno kopiranje, hitri prenosi.

Ogled izdelkov

4. PRO RAID

Epska zmogljivost. Prenosna strojna RAID postaja za konsolidirano shranjevanje, izjemno hitre prenose in urejanje videa visoke ločljivosti.

Ogled izdelkov

Rešitve za potek dela

Profesionalni izdelki za vsak korak vašega digitalnega procesa.

Video rešitve

Čas je denar, posnetki so kritični in več varnostnih kopij ni izbirno, zato zaupajte podjetju SanDisk Professional za učinkovito in zanesljivo upravljanje vaših video materialov na vsakem koraku produkcije.

Avdio rešitve

Ne glede na to, ali producirate v profesionalnem studiu ali mešate skladbe doma, SanDisk Professional ponuja izjemno robustne prenosne pogone in namizne pogone poslovnega razreda, ki pomagajo optimizirati vsak korak produkcije.

Fotografske rešitve

Od snemanja na prostem do studijskih setov. Na voljo so vam profesionalne rešitve, ki vas bodo spremljale od zajemanja do dostave z izjemno robustnimi, prenosnimi diski SSD in zmogljivimi pogoni RAID.

Naročanje izdelkov

Vse izdelke je mogoče kupiti po prednaročilu. Dobave so hitre! Pošljite povpraševanje zdaj.