Predstavljamo: DeltaHub

Predstavljamo: DeltaHub

Inovativni pripomočki, ki vam pomagajo pri delu z miško in tipkovnico

V našo ponudbo smo dodali dva inovativna pripomočka, ki jih potrebuje praktično vsak, ki za računalnikom dela več kot nekaj ur na dan. Na kratko jih predstavljamo spodaj.

DeltaHub je mlado slovensko podjetje, ki s strastjo oblikuje izdelke za lažjo in prijetnejšo uporabo računalnikov.

Izdelek Carpio (predstavljen spodaj) je ergonomski podstavek za zapestje, ki je skrbno zasnovan in izdelan v Sloveniji s pomočjo zdravnikov in fizioterapevtov. Namenjen je lajšanju bolečin in posledično preprečevanju poškodb zaradi ponavljajočih se gibov, povezanih s prekomerno uporabo računalniške miške in tipkovnice.

Izdelek Minimalistic Desk Pad (predstavljen spodaj) je trpežna in udobna namizna podloga za pisalno mizo, ki je izdelana iz sintetičnega filca in je namenjena uporabnikom, ki svoje delovne ure ali prosti čas preživijo za računalnikom.

Deltahub Carpio 2.0 ergonomska podpora za zapestje

  • na voljo v 3 barvah
  • različne velikosti
  • tudi za levičarje

Carpio 2.0 je najlepši in resnično ergonomičen podstavek za zapestje, ki je skrbno zasnovan in izdelan v Sloveniji s pomočjo zdravnikov in fizioterapevtov.

V nasprotju z večino podobnih pripomočkov za zapestje, ki pravzaprav povečujejo tveganje za poškodbe, Carpio preusmeri pritisk iz zapestja na spodnji del dlani. Prav tako dvigne zapestje za dober centimeter in tako izboljša položaj roke.

Carpio 2.0 je primeren za vse računalniške miške (razen vertikalne) in naredi vaše delovno ali igričarsko okolje bolj ergonomsko. Postavite ga na mizo in nanj položite zapestje oz. spodnji del dlani, kot prikazuje slika. Med uporabo miške ali tipkovnice se Carpio 2.0 prosto premika skupaj z vašo roko.

Deltahub podloga za miško in tipkovnico

  • 3 različne velikosti
  • nedrseči material spodaj
  • minimalistični dizajn

Namizna podloga je izdelana iz sintetične klobučevine, šivani robovi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zaščito pred obrabo. Protizdrsno dno ohranja podlogo na mestu.

Medtem ko vaše roke uživajo v prijetnem občutku mizne podloge, se bo vaša računalniška miška premikala z lahkoto in brez trenja ter ustvarila veliko bolj prijeten delovni prostor, kot ste ga vajeni. 

Ta minimalističen dodatek poskrbi, da je vaša miza v trenutku elegantna in lepo organizirana. Ščiti naprave, hkrati pa ščiti površino, ki jo uporabljate.

Priporočljivo je redno čiščenje s sesalnikom ali vlažno krpo in barvnim detergentom. Izogibajte se močnemu drgnjenju in uporabi abrazivnih nepolarnih čistil in sredstev na osnovi alkohola.

Namizna podloga je na voljo v treh velikostih, zasnovanih tako, da se prilegajo ne glede na velikost namestitve: majhna 28x63 cm, srednja 30x90 cm in velika 45x80 cm.