Novo: EcoFlow

Novo: EcoFlow

Predstavljamo: prenosne polnilne postaje! Za v kemp ali na odprto morje. Vzemite napajanje s seboj, kamor koli že greste!

EcoFlow ima najhitrejše polnilne prenosne napajalne postaje na svetu.

Model RIVER Max se napolni od 0-80% v manj kot eni uri oz. do 100% v zgolj 96 minutah, kar zadošča potem za 576Wh.

Nekaj zanimivih modelov predstavljamo spodaj.

Serija EcoFlow RIVER

Kompaktne, lahko prenosne polnilne postaje, ki se do 80% napolnijo v manj kot eni uri! Možen priklop solarnih panelov. Skupna podprta moč 600W. Enostavno prenašanje, saj tehtajo le nekaj kilogramov. Naj bo to najmanjši model - RIVER mini, ali največji - RIVER Pro, vse jih je mogoče prenašati zgolj z eno roko. Polnimo jih lahko preko klasične 220V vtičnice, avtomobilske 1V ali preko solarnih panelov.

Ogled izdelkov -->

Serija EcoFlow DELTA

Bodite pripravljeni na naslednji izpad električne energije ali pa se priključite na svojo lastno elektriko tudi ko ste izven omrežja, s prenosnimi polnilnimi postajami serije DELTA. Postaje serije DELTA obsegajo od 882 Wh do 25 kWh. Primerne so tako za v kemp, na ladji ali vikendu, kjer nimate električnega priključka.

Ogled izdelkov -->

Dodatki EcoFlow

Večina polnilnih postaj EcoFlow podpira tudi polnjenje preko solarnih panelov. Izbirate lahko med različnimi spodaj. Za še lažje prenašanje polnilnih postaj pa so tu na voljo tudi turbe. Preverite pestro ponudbo dodatkov za EcoFlow polnilne postaje na našem B2B.

Ogled izdelkov -->

Ecoflow Smart Generator električni bencinski agregat

Ni ga čez klasiko! V ponudbi EcoFlow imamo tudi bencinski agregat, ki bo pri polni obremenitvi deloval kar do 3.5 ure in pri temu porabil cca 4L goriva.

Ogled izdelkov -->

Spletna stran proizvajalca